6. oktobar 2016.6. okt 2016.
„GOMEKS“ OTVORIO NOVI PRODAJNI OBJEKAT U ŠAPCU

KOD NAS ZNATE ŠTA KUPUJETE

Simboličnim presecanjem vrpce od strane gradonačelnika Nebojše Zelenovića i generalnog direktora kompanije iz Zrenjanina Gorana Kovačevića supermarket u Kralja Milutina prošle subote zvanično počeo sa radom
Uspešnost poslovanja na šabačkom tržištu Kompanija „Gomeks doo“ iz Zrenjanina potvrdila je otvaranjem novog prodajnog objekta prošle subote. Supermarket površine 1.200 kvadratnih metara, smešten u Kralja Milutina br. 5, svojim potrošačima ponudio je veliki asortiman proizvoda u šta su se mogli uveriti svi oni koji su prisustvovali svečanom otvaranju. Pre simboličnog presecanja vrpce gradonačelnik Nebojša Zelenović čestitao je generalnom direktoru Kompanije „Gomedž doo“ na uspešno završenoj gradnji u kratkom vremenskom roku.
- Grad Šabac podržava i domaće i strane investitore. Jako je važno da sa svakim od njih imamo dobru komunikaciju. Od početka izgradnje objekta sa Kompanijom „Gomeks“ imamo odličnu saradnju. Trudili smo se da odgovorimo na sve njihove zahteve kako bi u najkraćem mogućem roku, a u skladu sa konkurencijom na tržištu, oni bili jedan od prvih objekata koji se otvara na ovoj novoj lokaciji. Istovremeno želimo da tržišno razradimo ovaj deo grada i da podignemo kapacitet i potencijal za dalji razvoj nekretnina u ovom delu jer je to naš osnovni cilj. Pozivam Šapčane da posete objekat i da se uvere da li je to ono što su želeli i što su očekivali. Siguran sam da Kompanija „Gomeks“, kao i drugi naši partneri ovde u gradu, mogu da odgovore na probirljive zahteve naših sugrađana ““ rekao je gradonačelnik.
Da istovetnu važnost za svoje poslovanje ima Šabac kao i Zrenjanin, u kome je sedište kompanije sa svojih šesnaest objekata, potvrdio je i generalni direktor Goran Kovačević.
- Ovo je naš jedanaesti objekat u Šapcu. To bi u prevodu značilo da smo zadovoljni sa saradnjom, našim radom i kako su nas Šapčani dočekali. Ono što odvaja „Gomeks“ od drugih sličnih kompanija je najbolje rečeno u našem sloganu koji kaže: „Kod nas znate šta kupujete“. Trudimo se da u asortiman proizvoda uvrstimo proverene proizvode. Poverenje potrošača je nešto što se jako dugo gradi. To je jedini način da mi opstanemo ““ dodao je Kovačević.
Porodici od 1.500 zaposlenih Kompanije „Gomeks doo“ pridružilo se još tridesetšestoro radnika. Pored prodajnog dela Šapčanima su u ponudi i usluge restorana, apoteke i pošte.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa