20. oktobar 2016.20. okt 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

ŠKORPIJA
Kao munja nas je sve pogodila informacija da vi, ej vi, nećete biti kandidat za premijera Crne Gore. Da li je to moguće. Kako će, crni tiću, to Crna Gora da preživi. Dobro razmislite, lišavate narod svog vođstva. Preležali ste vi sve te dečije bolesti, pa tinejdž situacije, adolescentski period ste pregurali, a do krize srednjih godina ima još dosta. Naravno, govorimo o periodu provedenom na vlasti. Za svaki slučaj, i vi se pričuvajte „elemenata inostranosti“.
STRELAC
Vaša ljubav i milina prema NjEMU je nemerljiva. Iz svake vaše reči upućene NjEMU ta milina izvire i preplavi sve sfere i spore NjEGOVE ličnosti. Veliki kompliment ste mu uputili kada ste ga usporedili sa najbržim čovekom na svetu ““ Juseinom Boltom. Em je najbolji, najlepši, najviši, najpametniji, najšarmantniji, najvoljeniji, najsjajniji, najbriljantniji, najučeniji, najvredniji... A, sada je i najbrži. Samo nastavite predano da ga hvalite i čuvajte i NjEGA i sebe od „elemenata inostarnosti“.
JARAC
Vaša odlučnost i zacrtanost dolaze do izražaja. Sve ste veći „mali Sloba“. Počeli ste da skrešete u brk i velikima. Onom NAJVEĆEM, ipak, ne možete, ne ide. Sedeli ste u mnogim vladama, više u onima koje su slušale „savete“ sa strane. Iskustva imate i sa situacijama kada treba reći „ne“. Više se ničega ne plašite, ni EU, ni NATO-a, ma, nema te skraćenice od koje ćete vi zazirati. Dobro se pripazite svog partijskog kolege i „elemenata inostranosti“.
VODOLIJA
Što se bliže predsednički izbori, sve ste napredniji, u pravom smislu reči, ne partijskom. Čekajući milost „političkog sina“ za kandidaturu, vi ste sa Tarabića prešli na Bibliju. Ogroman napredak, vredan aplauza na otvorenoj sceni. Trebalo je to svariti i taj korak. Mada, vama to nije bilo teško, jer ste i sami dobar primer kako čovek uči dok je živ. U to ime, posetite Sajam knjiga i čuvajte se „elemenata inostranosti.
RIBE
Šta vam je trebalo da nam ometate Komšije, taman kada je debeli Sima, Mašan Čerović i koncert majstor na violini Ivan trebalo da otkriju tajnu podruma u kući na Dunavu? Znamo da ste VI u Srbiji važniji i od komšija, ali b irajte malo te termine za uključenje. Sledeći put možete da se obratitre građanima Srbije u rane sate kada normalan svet spava, a VI bdijete nad svima nama, ili u nekom erotskom terminu, što da ne. VAŠ domali vas uporedio sa Juseinom Boltom, svaka mu čast. Na svu sreću, vi ne morate da se sekirate zbog „elemenata inostranosti“.
OVAN
Konačno da i vi počnete da razmišljate o tome da možda nije najpametnije da se kandidujete za predsedničke izbore i da bi opozicija trebalo da ima jednog kandidata. Znamo da vam nije lako da razmišljate o tome kada se pogledate ujutru u ogledalu, ali važno je da je terapija urodila plodom. Ostaće zapamćeno da ste izgubili od Tome, ali nije to najgora stvar. Zamislite da izgubite još jednom od istog čoveka. Blamčina za medalju. Možda da razmislite i o tome da se malo pripazite „elemenata inostranosti“.
BIK
Konačno ste shvatili da je ljubav najvažnija stvar u životu. Zašto se svađati, kada se možete lepo družiti, veseliti i smejati sa Dačićem. Nekako ste i prirodno, po fizionomiji, tu negde. Vaša iskrena ispovest začinjena time da vas redovno zasmejava, govori o skladu u miru u NjEGOVOM univerzumu. Jarac i bik, dva rogata znaka, ne mora da znači da se slažu kao rogovi u vreći. Uživajte u toj harmoniji, ali nikako se ne prepuštajte čarima „elemanata inostranosti“.
BLIZANCI
Konačno da se i vi oglasite, a da se ne radi o psovanju. Imamo mi jednog koji vas odlično menja po tom pitanju. I astrologe ste iznenadili sa izjavom da ćete biti direktog „Koridora“ i da ste se to dogovorili sa NjIM. Mada, kada razmislimo, nema idealnijeg. Znamo da se tamo svašta nešto radi, a vi od ranije imate ideju da se „kraducka“. Samim tim, vi ćete uštedeti neki dinar budžetu Srbije. I terjte u tri lepe „elemente inostranosti“.
RAK
Verovatno ste i sami primetili da nam je fudbal, pa i „Partizan“ otišao u propast kada su vas izabrali da budete predsednik „crno-belih“. Opet ste morali da podmetnete svoja „nejaka pleća“ za viši interes. Ne mislite na sebe. Sami ste krivi što se „uvatiste“ tog kola. Već vidimo kako će navijati da vas „blagoslove“, možda ne baš odmah, ali kad-tad, sve dođe na svoje. Vas ne treba podsećati da obratite veću „pozornost“ na „elemente inostranosti“.
LAV
I vi ste se malo ućutali, kao da ste u zemlju propali, a onda ste izazvali tektonski poremećaj. Gde će vam duša pa da krenete na NAJJAČEG. Ionako ne spava i ne doručkuje. Zar hoćete i da ne ruča? Očigledno je da vas ništa ne može da zaustavi onaj ko deli žute i crvene kartone u stranci. I neka, mora da zna gde su mu limiti. Vi ste, za razliku od njega, tog partijskog šefa, budućnost stranke, što ne reći i Srbije. Držite na distanci „elemente inostranosti“.
DEVICA
Čuvajte zdravlje. Ne dajte se i ne nasedajte na svaku NjEGOVU. Jeste da je rekao: „Sedi Julovac“, ali nije mislio na vas, već na tamo nekog Čička. Vama je i to bilo dovoljno za predinfarktno stanje. Vi ste dobri, umiljati, poslušni, nemate razloga za brigu. Svaka vam je na mestu kada ga treba odbraniti. Nađite mu se sada oko Crne Gore. Već se lepo snalazite sa Hrvatskom i Bosnom, red je da date svoj maksimum i po crnogorskoj stvari. Čuvajte se „elemenata inostranosti“.
VAGA
Malo deluje iznenađujuće da ste se u istom danu sastali i sa aktuelnim i sa bivšim predsednikom Srbije i to u trenutku kada bi mnogi voleli da vas vide u trci za predsedničke izbore. To što ste izgubili u trci za predsednika sveta, nije vas poremetilo. Samopouzdanje je tu i samo napred. Malo je zeznuto ako i u ovoj trci budete drugi, ali neka vas to ne obeshrabri. Zar aktuelni predsednik nije dokaz da ne pobeđuje uvek najlepši, već najuporniji. I vi morate da se čuvate „elemenata inostranosti“:
PS. U ovom Oroskopu nismo spomenuli: Mila Đukanovića, Nebojšu Stefanovića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Borisa Tadića, Zoranu Mahjlović, Velimira Velju Ilića, Milorada Vučelića, Branka Ružića, Aleksandra Vulina i Vuka Jeremića.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa