Info

3. novembar 2016.3. nov 2016.

FITNES ZONA “KONAN“ ZA SVE

Na dobro poznatoj adresi, Janka Veselinovića 2, već deceniju radi fitnes centar “Konan“. Na najkvalitetnijim “Life fitness“ spravama, uz stručni nadzor i savete licenciranih trenera, članovima se na raspolaganju nalazi čak osam programa. Uz standardnu teretanu, aerobik, u fitnes centru “Konan“ možete vežbati po kardio programu, upražnjavati kros fit i raditi personalne treninge. Od nedavno, deo ponude su i kik boks treninzi, Školica sporta za najmlađe, odnosno najmodernija sauna.
“Konan“ tim koji predvodi vlasnik Darko Stojićević dipl. profesor Fizičkog vaspitanja, čine instruktori sa master licencom validnom u celom svetu. Oni su tu za stručnu obuku, odgovore na sva pitanja, ali i neprestano praćenje kompletnog trenažnog procesa.
Svoje mesto u “Konanu“ imaju svi, od dece do najstarijih. Bilo da želite regulaciju telesne mase, izgleda ili Vam je trening potreban zbog nekog zdravstvenog problema, Centar nudi sve što je potrebno.
Cene članarina se ne menjaju praktično od osnivanja, a prvi, promotivni, trening za nove klijente je potpuno besplatan. Kada završi vežbanje i dobije odgovore na nedoumice, polaznik odlučuje da li će postati stalni član. U “Konanu“ su posebno ponosni na činjenicu da većina postaje redovni korisnik usluga, a na spisku članova imaju i mališane i sugrađane u osmoj deceniji života.
Osim stručno isplaniranih treninga, vežbanje prijatnijim čini prostran, svež, klimatizovan prostor, održavan po svim higijenskim standardima. Za pre i posle treninga, tu su opremljene svlačionice i tuš kabine, a vredi napomenuti da posebne svlačionice i toalete imaju sale gde vežbaju polaznici Školice sporta, odnosno Kik boks sala.
Vrata fitnes centra “Konan“ otvorena su svakog radnog dana od 7 i 30 do 22 i 30, kao i subotom od 7 i 30 do 21 sat. Velika pogodnost je poseban parking u vlasništvu teretane.
PR

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa