3. novembar 2016.3. nov 2016.
Pozorište u Krupnju

Dobro došli u Srbiju

Hit komedija „Zvezdara teatra“. Dragan Jovanović čuven po jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu
Pred prepunom velikom salom Biblioteke „Politika“ Krupanj i više od 400 gledalaca u subotu 5. novembra 2016. godine u 19 sati nastupio je glumac Dragan Gagi Jovanović u urnebesnoj pozorišnoj komediji „Dobro došli u Srbiju“. Dragan Jovanović, poznat široj publici po ulogama Drakčeta u seriji „Moj rođak sa sela“ i poštara u seriji „Otvorena vrata“, inspektora Bobana u filmu „Stršljen“, ulogama u filmovima „Lajanje na zvezde“, „Bure baruta“, „Dva sata kvalitetnog TV programa“, „Bumerang“ i mnogim drugim, nasmejao je do suza publiku u Krupnju gde se tražila karta više.
„Dobro došli u Srbiju“ je jedna od hit komedija „Zvezdara teatra“ iz Beograda za čije izvođenje punih deset godina interesovanje publike ne prestaje. Autor teksta i nosilac glavne uloge Dragan Jovanović je čuven po svom jedinstvenom, duhovitom i karakterističnom scenskom izrazu. Kao vlasnik i osnivač turističke agencije Jovanović će vas povesti na nesvakidašnje putovanje po Srbiji i pokazati vam sve njene, nepravedno zapostavljene, vrednosti i lepote. To što ste izabrali turu ove agencije govori o vašem odvažnom ukusu i avanturističkom duhu pravog svetskog putnika.
- Mislim da je bilo veoma lepo. Veoma smo lepo primljeni od publike i ovo je mesto gde pozorište treba često da se dešava i to je očigledno, s obzirom na to koliko je večeras ljudi bilo. To je znak da ovom narodu treba pozorište. Dobro došli u Srbiju je predstava koju igram više od 350 puta - ističe Jovanović.
- Najgledanija predstava u Beogradu u ovom trenutku. Najpopularnija predstava Dragana Jovanovića. Sve što ste navikli od Gagija Jovanovića u ovoj predstavi je na jednom mestu - govori predsednik opštine Krupanj Ivan Isailović.
D. Žugić

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa