10. novembar 2016.10. nov 2016.
59. IZBOR ZA NAJBOLjEG SPORTISTU PODRINjA

VI BIRATE!

Od ove godine, u tradicionalnom izboru za najboljeg sportistu Podrinja, uvodimo jednu novinu, gde će o osvajačima nagrada odlučivati i naši čitaoci. Uz već dobro poznate nagrade koje dodeljuje žiri i Vi ćete imati priliku da dodelite priznanja najboljoj sportistkinji, sportisti, sportskom kolektivu
Žiri u sastavu: Marija Popović (novinar TV “Kopernikus Zapad“), Sreten Pajić (dugogodišnji sportski novinar, dopsnik lista „Sport“ i novinar „Sporta u Podrinju“), Branimir Ivetić (novinar TV Šabac), Sreten Kosanić i Dušan Blagojević (novinari Glasa Podrinja) odlučivaće o najboljim pojedincima i sportskim kolektivima u godini na izmaku. Biće dodeljena priznanja najboljim sportistkinjima, sportistima, mladim nadama, sportskim kolektivima, trenerima, radnicima amaterima, kao i specijalna priznanja.
Novina, u odnosu na prethodne godine je prilika i za naše drage čitaoce da direktno odlučuju o nekim priznanjima. Uz nagrade žirija, u kategorijama: Najbolji sportista, Najbolja sportistkinja i sportski kolektiv, biće proglašeni dobitnici u izboru čitalaca. Na kuponu koji možete videti, Vi imate priliku da glasate za jednu od ponuđenih opcija u svakoj kategoriji, a potom list donesete na naš šalter u zgradi na adresi Kneza Lazara 1 ili pošaljete poštom na adresu Glas Podrinja, Kneza Lazara 1, 15000 Šabac (za konkurs za najboljeg sportistu Podrinja). Konkurs je otvoren do 9. decembra. Važeći su samo novinski kuponi i oni gde je zaokružen samo po jedan predlog u svakoj kategoriji.
Naravno, osim glasanja i ove godine primamo Vaše obrazložene predloge za dobitnike specijalnih priznanja, koje takođe možete doneti lično ili poslati poštom na gorepomenutu adresu.
Dobitnike ćemo objaviti u našem broju 15. decembra.
D. B.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa