“ГЛАС ПРОШЛОСТИ“

НОВЕМБАР

  • Број 3602 (10. нов 2016.)
ШАБАЧКИ “ЖЕЉА“ ПРОПУСТИО ШАНСУ (1976) ““ Борац победио у Шапцу 2:1. Подмлађени тим Железничара пропустио је прошле недеље прилику да на “Градском стадиону“ у Шапцу прекине серију успеха лидера Борца из Жабара. Што то није остварио, криви су, на првом месту, његови неискусни нападачи, који у првом полувремену нису искористили 4 веома повољне шансе.
ОСТАЛИ ДРУГОЛИГАШИ, АЛИ СВЕТЛА ОБРАЗА (1981) ““ Боксери шабачке Мачве нису успели у квалификацијама за улазак у Прву савезну лигу, иако су у недељу, на свом рингу, убедљиво савладали екипу Никшића са 14:6. Нажалост по шабачки спорт, ова сјајна победа Мачве била је недовољна, јер су први меч у Никшићу изгубили са недостижних 3:17.
ПЛАВА МАШИНА БЕЗ МИЛОСТИ (1991) ““ Металопластика лако савладала Слогу из Добоја са 33:22, а у Бањалуци домаћи “Борац“ са 20:17. Упркос нон-стоп играма (среда““субота), шабачки прволигаш наставља успешну серију. Металопластика је прва! Тренутно најпријатније изненађење.
КРАХ ФК “АИК ТРГОВАЧКИ“ (1996) ““ Због неизмирених материјалних обавеза према ФСС и службеним лицима, Шапчани су искључени из Српске лиге “Дунав“. Како незванично сазнајемо, дуг АИК-а износио је око 10.000 динара?!