10. novembar 2016.10. nov 2016.
PRVA LIGA SRBIJE ““ 14. KOLO

KOLO PO MERI PIROĆANACA

FK „BEŽANIJA“ ““ FK „MAČVA“ 2:0 (1:0)
Bežanija. Gledalaca: 500. Gl. sudija: Kiš Čepegi (NS), pomoćnici: Peranović (Šajkaši) i Livaja (Beška). Strelci: Babić u 37. i Vučetić u 77. minutu. Žuti kartoni: Perić (Bežanija).
BEŽANIJA: Lazarević, Savićević, Milojević (Matović), Đorđević, Vučetić, Perić I. Perić M. (Simić), Babić, Krmar (Jovanović), Zonjić, Osman.
MAČVA: Pejović, Lekanić, Lazarević, Blagojević, Milosavljević, Krstić (Jošić), Stančetić, Memedović (Vujković), Obrovac, Milinković (Đukić).
Najveći dobitnik pretposlednjeg jesenjeg kola je „Radnički“ Pirot, tim koji se potpuno uključio u borbu za Super ligu. Možda u maloj meri veštački teren, ali pre svega povrede i suspenzije, potpuno su onemogućile Mačvu da pokaže igru iz prethodnih kola. „Bežanija“ retko postiže golove kod kuće, ali ih uopšte i ne prima. To je bio recept i za ovu utakmicu. Uspeli su Babić i Vučetić, posle lepih akcija po desnoj strani, da nađu put lopti do mreže, odbrana sigurna i to je to.
- Nemam šta da zamerim mojim momcima, nije ovo bio naš dan, ali već se okrećemo Inđiji, hoćemo da se pobedom zahvalimo navijačima ““ rekao je trener Mačve, Predrag Rogan.
Poklekao je i prvi pratilac Šapčana u ovom kolu, Sloboda, u Vranju, a Pirot je 8 bodova daleko, te „Mačva“ nema razloga za strah. Još spokojnija tokom zime biće ako za vikend savlada Inđiju.
Ostali rezultati: Inđija ““ BSK 3:1, ČSK ““ OFK Odžaci 2:1, Sinđelić ““ Kolubara 1:1, OFK Beograd ““ Radnički (P) 0:1, Budućnost (D) ““ Proleter (NS) 1:1, Jagodina ““ Zemun 1:2, Dinamo (V) ““ Sloboda (U) 1:0.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa