10. novembar 2016.10. nov 2016.
SALON NAMEŠTAJA “ČALE“

BOGAT IZBOR, PRISTUPAČNE CENE

“Broj naših kupaca svake godine sve više raste. No, ono na šta smo posebno ponosni je činjenica da su nam verne stare mušterije. Ko jednom kod nas kupi, uglavnom nam se vrati opet. To je velika stvar u svetu trgovine“, ističe vlasnik Salona nameštaja “Čale“ Ninko Čačić iz Slepčevića
Najkvalitetniji nameštaj domaćih i stranih proizvođača, napovoljniji uslovi kupovine, ljubazni prodavci, samo su neke od odrednica za Salon nameštaja “Čale“ iz Slepčevića.
Prema rečima Ninka Čačića, firma postoji od 1994. godine. Od tada do danas je na putu konstantnog razvoja. Salon u Slepčeviću i Obrenovcu svakodnevno poseti veliki broj kupaca koji imaju potrebu da svoj dom opreme visokokvalitetnim nameštajem istovremeno zadovoljavajući visoke estetske kriterijume. Velika okupljanja poput nedavno održanog sajma nameštaja u Beogradu, po Čačićevim rečima, su od velikog značaja za posao jer je to prilika da se ovakve porodične firme predstave široj javnosti.
- Mi prodajemo nameštaj renomiranih proizvođača, kako domaćih tako i inostranih. Veliki dobavljači su nam iz Hrvatske, Bosne, Makedonije, Albanije gde postoji velika italijanska fabrika nameštaja. Svi komadi su izrađani od kvalitetnih materijala: punog drveta, kože visokog sjaja, štofova. Najprodavanije su nam spavaće sobe i pločasti nameštaj. O kvalitetu poslovanja najbolje govori podatak da broj naših kupaca svake godine raste, no ono na šta smo posebno ponosni je činjenica da su nam stare mušterije verne. Ko jednom kod nas kupi uglavnom nam dođe opet. To je velika stvar u svetu trgovine - objašnjava Ninko, čiji se salon već sedmu godinu predstavlja na beogradskom Sajmu.

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa