10. novembar 2016.10. nov 2016.

ČIVIJAŠKI HOROSKOP

ŠKORPIJA
Apsolutno smo sigurni da Tramp nikada ne bi pobedio da nije poslušao vaš savet o lancima, katancima i salatama. Pa, Amerika je toliko velika zemlja da svako ko se dožvati gajenja salate mora da uspe u životu. Da vas je ranije poslušao, gde bi mu bio kraj. Nego ti lanci i katanci, ipak, nisu vaš fah. Da ste ih malo osetili, bila bi druga priča. Problem je šta ćemo mi svi sa svima vama, Trampovim prijateljima. Ima da procvetamo. Vi ste procvetali odavno.
STRELAC
Već smo se uplašili da ste „mrtvi ozbiljni“ sa kandidaturom za predsednika Srbije. Shvatili ste da to nije za vas. Ne bi vi da budete u društvu Šećeroskog i Jogi letača. Sami rekoste da ste ozbiljan čovek. Bolje je da se neko izbori za još jedan vaš ministarski mandat, nego da se mučite sa tim predsedničkim izborima. Verovatno je ON dao mig da se malo povučete, ima on keca u rukavu i za predsedničke izbore. Pametan je ON.
JARAC
Zlotvori bi mogli da pomisle da ste protiv EU, ali zvezde znaju vas jako dobro. Niste, samo se femkate malo. Uzmete koji „lajkić“ u biračkom telu, a znate na kojoj strani je i „nož i pogača“. Konačno da se i kod vas osetilo malo diplomatije, a ne samo u nazivu ministarstva na čijem ste čelu. Problem je što se ta vaša „diplomatija“ uglavnom češće prelomi po našim leđima, ali Bože moj, jaki smo i izdržaćemo sve te muke.
VODOLIJA
Lako je sada da pozivate Trampa da dođe u Srbiju, a šta bi bilo da ste sledili NjEGOVU pamet upućenu ka Klintonima. Sada ste kao Džek i ponudili ga svom mogućom srpskom gostoprimljivošću. Nemojte samo da žurite sa pozivom. Treba da još jednom iščitate Tarabiće da vidite šta su oni rekli o tome da će „doći jedan riđokosi čovek na čelo jedne velike zemlje i napraviće pravi zemljotres i demantovaće ONOGA koji reče da je pametan“. Riđokosom slovenačkom zetu sigurno bi prijala srpska Tomovača iz Bajčetine.
RIBE
Mogu svakakva čuda da se dese, ali VAŠU pamet niko ne može da učini upitnom. Blago nama sa VAŠOM pameću. Srbija nije imala pametnija posla nego da izdvoji dva miliona dolara ili evra, svejedno, kako bi VI učestvovali na tamo nekom panelu Klintonovog institua i, takoreći, blago se naslonite na tu stranu kada je reč o predsedničkim izborima u SAD. I to ste uradili zato što ste pametni. Problem je što američki narod nije pratio VAŠU pamet i pobedio je Tramp. Šta ćemo sada sa VAŠOM pameću?
OVAN
Na kraju je ispalo da vam se nije isplatilo koketiranje sa NjIM. Hteli ste da mu pomognete, da budete pravi zamajac u NjEGOVOJ VLADI, ali ON nije hteo. Sada bi da se vratite u staro stado, da date pun doprinos u opoziciji, ali „no pasaran“. Nije vaš koalicioni partner „sisao vesla“ pa da pređe preko toga. Možda je tako i bolje. Prespavajte ovaj predpredsednički period i onda za dve godine ako vas se sete, setiće vas se.
BIK
Za vas nema granica. Hoćete da od Jagodine napravite Hong Kong. I tu nije kraj, ko zna kakvi se planovi razvijaju u vašoj glavi. Do sada ste imali dva aduta ““ Beč i Paraliju, sada ste pomerili granice ka dalekom istoku. A, znate da je jedan poznati azijski prorok iz 7. veka rekao kako će „jedan okrugli čovek bez kose na glavi, iz jedne male zemlje, ali iz uspešnog grada, napraviti sličnu provinciju kao što je HONG KONG“
BLIZANCI
Doživeste vi da vas devenportuju iz Skupštine Srbije. Gde ste krenuli sa izveštajem na engleskom jeziku među srpske radikale i dvoraše. Pa, lider radikala je u Hagu tražio da mu se prevedu dokumenti sa hrvatskog i bosanskog na srpski, a kamo li sa engleskog. Sva sreća i uspeli ste da prevedete taj dokument, pa ostaje nada da će i sednica Odbora za evrointegracije uskoro da bude zakazana.
RAK
Posle još jedne naše istorijske pobede u Briselu konačno je rešeno pitanje telekomunikacija u „Geografskoj Oblasti“. Tako je „Geografska Oblast“ ostala srce Srbije, zahvaljujući i vašim angažovanjem. Do sada je najskuplja bila jedna srpska reč, a sada su to dve reči ““ Geografska Oblast. Sada i epska poezija ima drugi smisao ““ „Ko je Srbin i srpskoga roda, i od srpske krvi i kolena, a ne doš“˜o na boj na Geografsku Oblast...“. Postalo je kristalno jasno da „Geografsku Oblast“ nikada nećete priznati.
LAV
To što ste se namerili na nejakog Devenporta, neće vam doneti podršku kolega iz opozicije čiji predsednički kandidat želite da budete. Niste u njihovom kalupu. To je zaludni posao. Morate da se opredelite gde ste i šta ste. Ne može da vas podrži Šule, Čeda, Boris, Čanak, a vi onako sa Devenportom. Mora to sve da bude utanačeno i čisto. Jeste da se Britanci otcepljuju od EU, ali on je i dalje službenik Brisela. Bliži ste Šešelju, nego opoziciji.
DEVICA
Vas nema i dalje. Da migranti nisu krenuli pešaka ka Hrvatskoj, ne bi ni primetili da ste još u igri. Kako niste ni reč progovorili o Trampovoj pobedi, nije nam jasno. Znamo da je sve u redu sa vama, zdravlje vas, hvala bogu, služi. Vidite da se, ipak, ne isplati prozivati velike sile. Da li one ili domaći moćnici, ali neko vam je zapušio usta i to je to. Neka slobodno ostane tako, i vuk siti i svi Vulini na broju.
VAGA
Najvažnija stvar je da vi niste zaboravili da psujete. Kada je prava inspiracija pored vas, nema te psovke koju vi ne možete da izgovorite. Još ako je iz Velike Britanije, koja odlazi iz EU, onda su se sve kockice složile po vašoj želji. Šta ima on vama da deli lekcije. Vi da se pitate... Žestine vam neće nedostajati ni u narednom periodu, imaćete želje za psovanjem.
P.S. U ovom Oroskopu nismo spomenuli Bogoljuba Karića, Rasima Ljajića, Ivicu Dačića, Tomislava Nikolića, Aleksandra Vučića, Čedomira Jovanovića, Dragana Markovića Palmu, Majkla Devenporta, Marka Đurića, Boška Obradovića, Aleksandra Vulina i Vojislava Šešelja.
Nenad Kulačin

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa