10. novembar 2016.10. nov 2016.
Aktivnosti UG „Pečurka“ Krupanj

USPEŠNA PROMOCIJA RAĐEVINE

Veliki uspeh Udruženja građana „Pečurka“ Krupanj na Gastro festivalu u Valjevu
Na Gastro festivalu u Valjevu 6. novembra 2016. godine Udruženje građana „Pečurka“ Krupanj osvojilo je prvo mesto u disciplini „etno-trpeza“ gde su na najbolji način predstavljena jela iz Krupnja i Rađevine. Veliki broj autentičnih etno-eksponata, kao i veliki broj jela od pečuraka i sa pečurkama, doprineli su originalnosti etno-trpeze i na najbolji način promovisali turističku ponudu opštine Krupanj.
Udruženje građana „Pečurka“ iz Krupnja dalo je veliki doprinos i u manifestaciji „Plodovi Rađevine“ održane polovinom oktobra, a uspeh je zabeležilo i na Gastro festivalu u Ljuboviji, kao i na gljivarskim manifestacijama u Beogradu, Novom Sadu i Banji Koviljači. U udruženju su ove godine obeležili deset godina rada, a uspešnim nastupom u Valjevu pokazali da je septembarska nagrada opštine Krupanj dodeljena opravdano i u pravom trenutku.
Predsednik udruženja Dragan Grujić istakao je da za naredni period već postoje veliki i ambiciozni planovi, počev od edukacije mladih, akcija zaštite životne sredine, uz veću podršku opštine Krupanj i bolju saradnju sa ostalim udruženjima.
Dušan Žugić

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa