17. novembar 2016.17. nov 2016.

VELIKO BRAVO !

Javnost je, uglavnom, upoznata sa zdravstvenim problemima naše sugrađanke Ane Popović. Ona, od svoje 13. godine, boluje od teške bolesti za čije praćenje i lečenje neophodan veliki novac. U želji da pomognu u prikupljanju sredstava, nekoliko šabačkih ugostitelja nesebičnim akcijama obezbedilo je određenu svotu novca, a prethodne nedelje akciji su se pridružili šabački sportisti.
RK „Metaloplastika“ i OK „Zaslon“ igrali su svoje prvenstvene mečeve na domaćem parketu, a umesto naplate ulaznica, odlučili su da otvore vrata publici uz poziv da dobrovoljnim prilozima, u skladu sa svojim mogućnostima, pomognu Ani. Vaterpoliste „Šapca“ ligaški put je za vikend vodio u Kotor, ali su zato, u sredu, 16. novembra odigrali prijateljski meč sa sportskim prijateljima iz Crvene Zvezde, na Gradskom bazenu u Šapcu, organizovan za Anu Popović, po istom principu.
Možemo, navijački, biti zadovoljni ili ne, rezultatima ovih ekipa, ali niko ne sme zaustaviti pohvale za ovakav gest. Pohvale za klubove i naravno sugrađane koji su pomogli. SVAKA ČAST !!!!

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa