24. novembar 2016.24. nov 2016.
ALEKSANDAR PAJIĆ, LIDER ŠABAČKIH NAPREDNjAKA

SNS NE STOJI IZA PAMFLETA

Poverenik Gradskog odbora Srpske napredne stranke Aleksandar Pajić izjavio je za „Glas Podrinja“ da ta stranka „apsolutno ne stoji iza pamfleta čiji se treći broj pojavio u Šapcu“.
- SNS i ja apsolutno nemamo nikakve veze sa pamfletom koji se pojavio u našem gradu. Imao sam priliku samo da vidim jedan broj tog pamfleta i zaista nemamo nikakve veze sa njegovim izdavanjem, štampanjem i distribucijom ““ rekao je Pajić.
On je dodao da ne podržava takav vid borbe na političkom polju i da je protiv toga da se objavljuju bilo kakve informacije koje nisu proverene i tačne.
- Nisam za političku borbu koja izlazi iz sistema zakona i zakonitosti. SNS se zalaže za poštovanje prava i protiv je svega onoga što nije u skladu sa zakonom, na bilo kojem nivou ““ istakao je Pajić.
Prema njegovim rečima, nije u redu i ne razume kada se javno kaže da je SNS na štandu, na Međunarodni dan borbe protiv nasilja nad ženama, delila taj pamflet, jer to nije tačno.
- SNS je, ponavljam, protiv neistine i nedokazanih tvrdnji. Svi mi moramo da budemo odgovorni ““ zaključio je poverenik SNS-a za Šabac.
N. K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa