АЛЕКСАНДАР ПАЈИЋ, ЛИДЕР ШАБАЧКИХ НАПРЕДЊАКА

СНС НЕ СТОЈИ ИЗА ПАМФЛЕТА

  • Број 3604 (24. нов 2016.)
  • Н. К.
Повереник Градског одбора Српске напредне странке Александар Пајић изјавио је за „Глас Подриња“ да та странка „апсолутно не стоји иза памфлета чији се трећи број појавио у Шапцу“.
- СНС и ја апсолутно немамо никакве везе са памфлетом који се појавио у нашем граду. Имао сам прилику само да видим један број тог памфлета и заиста немамо никакве везе са његовим издавањем, штампањем и дистрибуцијом ““ рекао је Пајић.
Он је додао да не подржава такав вид борбе на политичком пољу и да је против тога да се објављују било какве информације које нису проверене и тачне.
- Нисам за политичку борбу која излази из система закона и законитости. СНС се залаже за поштовање права и против је свега онога што није у складу са законом, на било којем нивоу ““ истакао је Пајић.
Према његовим речима, није у реду и не разуме када се јавно каже да је СНС на штанду, на Међународни дан борбе против насиља над женама, делила тај памфлет, јер то није тачно.
- СНС је, понављам, против неистине и недоказаних тврдњи. Сви ми морамо да будемо одговорни ““ закључио је повереник СНС-а за Шабац.