24. novembar 2016.24. nov 2016.
Sport je zakon ““ slogan Međunarodnog sajma sporta

GRAD SPORTA NA SAJMU SPORTA

Sportski savez Šapca predstavio se na ovogodišnjem 5. Međunarodnom sajmu sporta koji je održan u Beogradu. Dobri rezultati u raznim oblastima i sve intenzivniji razvoj školskog sporta samo su neke od referenci koje opravdavaju epitet “grad sporta“ koji Šabac ima decenijama. Gosti na šabačkom štandu bili su Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca, Dragan Nikolić, član Gradskog veća Šapca i Veselin Vuković, predsednik Sportskog saveza grada.
- Mislim da šabački sport beleži dobre rezultate ove godine. Ono oko čega svi zajedno treba da se potrudimo jeste da u narednoj godini radimo, kako na dobrim rezultatima tako i na unapređenju infrastrukture. Ono što smo već najavili od sledeće godine, jeste, da se više pažnje posveti školskom sportu. Ovo je jedna prilika da se družimo, da prikažemo sve ono što Šabac radi i da pokažemo ono što Šabac zaista jeste, grad sporta ““ rekao je Nemanja Pajić, predsednik Skupštine grada Šapca.
Sportski savez Šapca spada u vodeće organizacije te vrste u Srbiji.
- Sreli smo mnogo prijatelja koji su uvek znali da pohvale kad je rad oko sporta u pitanju u Šapcu i mislim da je to još jedan dokaz da šabački sport ima budućnost, da ima načina da se izbori sa ekonomskim teškoćama u kojima se nalazi ceo sport. Mislim da je bitno da nastavimo sa dobrom organizacijom i dobrom raspodelom sredstava koje Grad obezbeđuje ““ rekao je Veselin Vuković, predsednik Sportskog saveza Šapca.
Međunarodni sajam sporta okupio je brojne organizacije i klubove, a sve sa ciljem promocije sporta i razvoja svesti o značaju bavljenja sportom, a pod sloganom “Sport je zakon“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa