24. novembar 2016.24. nov 2016.
DRUGA FUTSAL LIGA „ZAPAD“ ““ 8. KOLO

„RATNICI U OFANZIVI“

FK „FONTANA“ (Č) ““ FK „BELATORES“ 1:4 (0:0)
Jesu Šapčani prvi put slavili u gostima ove sezone, ali ovaj trijumf nije tim samo učvrstio na sredini tabele, već je „Belatores“ vratio u trku za jednu od prve tri pozicije koje vode u jedinstvenu Drugu ligu. Veći deo meča, golmani su bili bolji deo oba tima. Uprkos šansama na obe strane, pogodaka nije bilo. Ipak, prvi „put do mreže“ pronalaze domaći i delovalo je, stvaraju ključnu rezultatsku i psihološku prednost. Međutim, gol kao da je više trgao Šapčane. Odigrali su perfektnih, 10 minuta. Mićić je doneo preokret, Vasović dodatno šokirao Čačane, a kada su domaći krenuli u potpunu ofanzivu, evrogol Mićića u rašlje, otklanja sve dileme.
Polovičan učinak „Belatoresa“ dovodi ih, posle osam kola, na sedmu poziciju. Trećeplasirani Požarevac „daleko“ je četiri boda. Upravo taj rival, za vikend, gostuje u hali „Zorka“.
- Do sada su igre bile bolje od rezultata, morali smo krenuti jednom, a za to nikada nije kasno. Puni smo samopouzdanja, vere u svoje mogućnosti i ako dobijemo Požarevac, potpuno smo u igri za vrh. Pozivam našu publiku da nam pomogne, mnogo nam je važno ““ rekao je trener Marko Savić.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa