ДРУГА ФУТСАЛ ЛИГА „ЗАПАД“ ““ 8. КОЛО

„РАТНИЦИ У ОФАНЗИВИ“

ФК „ФОНТАНА“ (Ч) ““ ФК „БЕЛАТОРЕС“ 1:4 (0:0)

  • Број 3604 (24. нов 2016.)
  • Д. Б.
Јесу Шапчани први пут славили у гостима ове сезоне, али овај тријумф није тим само учврстио на средини табеле, већ је „Белаторес“ вратио у трку за једну од прве три позиције које воде у јединствену Другу лигу. Већи део меча, голмани су били бољи део оба тима. Упркос шансама на обе стране, погодака није било. Ипак, први „пут до мреже“ проналазе домаћи и деловало је, стварају кључну резултатску и психолошку предност. Међутим, гол као да је више тргао Шапчане. Одиграли су перфектних, 10 минута. Мићић је донео преокрет, Васовић додатно шокирао Чачане, а када су домаћи кренули у потпуну офанзиву, еврогол Мићића у рашље, отклања све дилеме.
Половичан учинак „Белатореса“ доводи их, после осам кола, на седму позицију. Трећепласирани Пожаревац „далеко“ је четири бода. Управо тај ривал, за викенд, гостује у хали „Зорка“.
- До сада су игре биле боље од резултата, морали смо кренути једном, а за то никада није касно. Пуни смо самопоуздања, вере у своје могућности и ако добијемо Пожаревац, потпуно смо у игри за врх. Позивам нашу публику да нам помогне, много нам је важно ““ рекао је тренер Марко Савић.