15. decembar 2016.15. dec 2016.
NOVI STATUT ZA NOVU GODINU
REDOVNA GODIŠNjA SKUPŠTINA SPORTSKOG SAVEZA ŠAPCA

NOVI STATUT ZA NOVU GODINU

Novi Zakon o sportu uslovio je donošenje novog Statuta Sportskog saveza Šapca, a novi dokument usvojen je na redovnoj godišnjoj skupštini ove organizacije
Iz godine u godinu, sumiranje rezultata šabačkih sportista veliko je zadovoljstvo, a u nizu uspešnih, 2016. se posebno istakla. Sportski savez Šapca ponosan je što može da doprinese uspesima Šapčana, a novi Statut treba da omogući da se i u narednoj godini nastavi sa uspešnim radom, istakao je predsednik SSŠ Veselin Vuković.
- Još jednom čestitamo našim sjajnim sportistima koji obeleže gotovo svako jako takmičenje, ne samo na nivou Srbije, nego i kontinentalne i planetarne šampionate i manifestacije. Novi Statut je usaglašen sa novim Zakonom o sportu i on će nam omogućiti da nastavimo sa, ja bih rekao, uspešnim radom i u narednoj godini jer sam zadovoljan kako smo funkcionisali tokom 2016. – rekao je Vuković.
Uz 66 delegata i jednog pridruženog člana, godišnjoj skupštini su prisustvovali i predstavnici grada koji podvlače da je Sportski savez jedan od najpouzdanijih partnera Gradske uprave.
- Organizujemo sve više sportskih takmičenja, menifestacija, kako iz oblasti vrhunskog, tako i školskog i masovnog sporta. Grad je pokrovitelj, a Savez uvek besprekorno obavi sve svoje obaveze kao tehnički organizator i mogu samo da im čestitam. Usaglasili smo se da ćemo pokušati da dodatno promovišemo masovni i školski sport i sve benefite sporta za zdrav život i razvoj – naglašava predsednik Skupštine grada Nemanja Pajić.
U 2017. godini SSŠ će raditi po novom Statutu, a ovu organizaciju naredne godine očekuju i izbori.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa