2. mart 2017.2. mar 2017.
KONFERENCIJA GRADSKOG ODBORA NOVE STRANKE

SAŠA PRAVI ZA ŠABAC

Gradski odbor nove stranke održao je u utorak konferenciju za medije na kojoj su govorili o razlozima zbog kojih će na predstojećim izborima podržati Sašu Jankovića. Navedeno je da se oni od toga dana nalaze u formalnoj kampanji za kandidata kog podržavaju još od novembra. Pored predsednika GO NS Aleksandra Simića na konferenciji je govorila i Spomenka Seka Radivojević, pedagog u penziji, za koju je Simić rekao da je obeležila opozicione proteste.
Simić je naveo da su oni u prethodnih mesec i po obišli više od 25 seoskih sredina, razgovarali sa svojim aktivistima i obezbedili 200 članova biračkog odbora.
- Vučić bez mahinacija teško može da pobedi u prvom krugu. Nadamo se da će kandidat kog podržavamo biti konačni pobednik izbora. Program koji Saša Janković promoviše u kampanji je 80 odsto isti kao program NS. Kao ličnost simboliše sve ono za šta se i mi zalažemo, a to su pre svega skromnost i odgovornost u vršenju posla, istakao je Simić.
Spomenka Radivojević je skrenula pažnju na katastrofalan uticaj rijalitija i tabloida na decu u Srbiji. Podsetila je na programe koje Šabac realizuje, a kojima je obrazovanje postavljeno kao jedan od prioriteta.
- Šabac je ugrožen nepoštovanjem zakona od strane republičke vlasti i potreban mu je novi predsednik. Saša Janković je za 10 godina i dva mandata uporno, savesno i hrabro radio svoj posao zaštitnika građana. Sa plus Ša jednako je Saša, što je jednako pobeda, poručila je Spomenka Radivojević.
Na konferenciji je najavljen skori dolazak Saše Jankovića u Šabac. Planirano je da poseti dva ili tri sela i održi konvenciju u Šabačkom pozorištu.

M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa