23. mart 2017.23. mar 2017.
AKTIVNOSTI KOMUNALNE POLICIJE

Pad sa motora zbog psa

Komunalna policija od prošle sedmice sprovodi intenzivnu kontrolu vlasnika pasa. Prvi krug će obuvatiti 650 domaćinstava na teritoriji grada. Kontroliše se da li su psi vakcinisani, čipovani i u adekavatnom prostoru. Zbog nekontrolisanog puštanja pasa van dvorišta uručena su dva prekršajna naloga. Jedan od ta dva slučaja mogao je imati teže posledice, jer je pas u Majuru prouzrokovao saobraćajnu nezgodu u kojoj je jedna osoba pala sa motora i povredila se. Pas je prošao bez povreda.
Vršena je i kontrola vanpijačne prodaje na stočnoj pijaci i prethodnog vikenda samo jedno lice je evidentirano da vrši prekršaj.
Kako je aktuelna predizborna kampanja u jeku, tako i stranački aktivisti “rade svoj posao”. Očigledno, treba podsetiti da lepljenje plakata van mesta predviđenih za to nije dozvoljeno.
-Tokom jedne noći tri lica su zatečena kako lepe plakate na nedozvoljenim mestima. Pisani su im prekršajni nalozi, a od njih je oduzeto oko 200 plakata. Nastavićemo sa praćenjem ovih aktivnosti i dalje, navodi Nenad Ilić, rukovodilac Odeljenja komunalne policije.
Kao i prethodnih nedelja, nastavlja se i sa kontrolom vanpijačne prodaje u Prnjavoru i auto-pijaci u Šapcu. Proteklog vikenda na stočnoj pijaci u Prnjavoru evidentirano je samo jedno lice koje je vršilo prekršaj.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa