23. mart 2017.23. mar 2017.
Aktivnosti udruženja Rađevaca u Beogradu

POMOĆ MATICI

Na redovnoj skupštini izabrano novo rukovodstvo. Novi projekti i razvojne mogućnosti opštine Krupanj. Novi sadržaji i pomoć Rađevcima matice
U prikladno uređenom prostoru Stare kapetanije u Zemunu 16. marta održano je 22. tradicionalno druženje Rađevaca u Beogradu. Udruženje Rađevaca u Beogradu okuplja veliki broj Rađevaca u Beogradu sa ciljem da pomogne svom kraju kroz promociju kulture, turizma i privrednih potencijala, kao i da podrži talentovane učenike koji se opredele da studiraju u glavnom gradu Republike Srbije. Na redovnoj skupštini Udruženja Rađevaca u Beogradu jednoglasnom odlukom članova skupštine na mesto dosadašnjeg predsednika Živorada Popovića izabran je novi predsednik Predrag Mićić.
- Više od deset godina bio sam na čelu Rađevaca u Beogradu i raduje me pristanak Predraga Mićića da u budućnosti obavlja funkciju predsednika - kaže Živorad Popović i dodaje da će se potruditi da novom rukovodstvu pomogne s obzirom da je potrebno puno rada i energije da Udruženje korektno funkcioniše.
O novim projektima i razvojnim mogućnostima opštine Krupanj u budućnosti sa Rađevcima u Beogradu razgovarali su Milorad Simić načelnik opštinske uprave u Krupnju i Mladen Marković sekretar SO Krupanj.
Novi predsednik Udruženja Rađevaca u Beogradu Predrag Mićić je uručio zlatnu plaketu udruženja Rađevaca svom prethodniku i najavio nastavak rada Udruženja u skladu sa aktuelnim životnim trendovima:
- Potrudiću se da nastavim sigurnim putem prethodnog rukovodstva sa novim idejama, a shodno okolnostima i vremenu u kome živimo. Za naredni period planiramo promociju kulture između Beograda i Rađevine, neke nove sadržaje kao i načine za pomoć Rađevcima matice - dodao je Mićić.
Ovom prilikom uručene su i zahvalnice istaknutim pojedincima Udruženja Rađevaca u Beogradu sa željom da naredno druženje bude u Krupnju i Rađevini.
D. Ž.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa