16. mart 2017.16. mar 2017.
SREDNjA EKONOMSKO-POSLOVNA ŠKOLA ŠABAC POKRENULA AKCIJU

Iz braka po diplomu

Pedeset odsto popusta na upisninu za sve one koji se u toku 2017. godine venčaju
Dobro poznati moto Srednje ekonomsko-poslovne škole Šabac „Budite ispred ostalih!“ dobio je na još većem značaju. Na nedavno završenom Sajmu poljoprivrede u Šapcu predstavili su svoju najnoviju ideju koja ima za cilj da što veći broj mladih obrazovanih ljudi ostane u svojoj zemlji.
- Razmišljali smo kako da pomognemo mladima i našoj zajednici tako da smo odlučili da ponudimo pedeset odsto popusta na upisninu za sve one koji se u toku ove 2017. godine venčaju. Na neki način želimo da ih stimulišemo da zajednički započet život ne provedu u brizi oko pronalaženja posla. Popust važi na svih pedesetak zanimanja u oblasti ekonomije, trgovine, ugostiteljstva, prava, mašinstva i građevine koje im nudimo za dokvalifikaciju i prekvalifikaciju – kaže Mioljub Lazarević, zamenik direktora Srednje ekonomsko-poslovne škole Šabac.
Kako je vreme jedne diplome prošlo ovo je najbolji mogući način da, po završetku prekvalifikacija, dokvalifikacija ili specijalističkog obrazovanja u jednogodišnjem trajanju, novopečeni bračni parovi pronađu posao i reše svoju životnu egzistenciju.
- Nema više čekanja posla na Zavodu za zapošljavanje. Pošto se mladi uzimaju, nemaju od čega da žive, mi smo se odlučili za ovu akciju. Ona će važiti neograničeno. Jedini uslov je da budu venčani u toku ove godine, a od njih zavisi kada će se upisati, ove ili neke naredne godine. Pored standardne dokumentacije, svedočanstava, diplome, izvoda iz matične knjige rođenih potrebno je podneti i izvod iz matične knjige venčanih. Još jedna od pogodnosti, pored popusta, je što dajemo sve na rate. Takođe, da li će doći oboje ili ne zavisi od njih. Sa ovim popustom jedno od njih bi tako dobilo besplatan upis – istakao je Lazarević.
Za više informacija zainteresovani se mogu obavestiti putem fiksnog telefona 015/ 348-829, 015/ 349-392, mobilnog 063/ 70-69-890, 065/ 69-57-196, preko sajta njnjnj.sepsab.edu.rs, e-mail: sepsabŽmts.rs ili u prostorijama škole u ul. Karađorđeva 14 kod Glavne pošte.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa