Info

16. mart 2017.16. mar 2017.
Slede domaći izazovi

Slede domaći izazovi

VATERPOLISTI ŠAPCA POSLE PORAZA U SPLITU

BUDITE UZ NAS U APRILU, HOĆEMO NOVA ČUDA

Prvo poluvreme meča u Splitu nije bilo na nivou igara Šapca iz ove sezone i ono je odnelo A1 snove, no ne može, niti sme pokvariti velika dostignuća ekipe tokom cele sezone. Svi u klubu veruju da optimizam i iskustvo može biti više nego važno u završnici domaće lige
Napadački slabih 16 minuta sprečilo je Šapčane da naprave konačni podvig u Triglav Regionalnoj vaterpolo ligi A2, no kao što jedna loša epizoda ne može pokvariti kvalitet cele serije, polovina lošeg meča ne može umanjiti uspehe iz prethodnih 13 kola. Jednostavno, 0:7 posle prvog poluvremena nije nadoknadivo ni protiv slabijih ekipa od POŠK–a. Znaju to i igrači i stručni štab VK „Šabac“. Već sada razmišljaju i rade za najboljih šest domaće lige.
- Ljuti smo na sebe što nismo bili na nivou u Splitu od početka. Dopustili smo kontre, lake golove i to nas je koštalo, ali nećemo da nam to pokvari optimizam. Radom i zalaganjem smo došli do toga da odlučujemo o svemu u poslednjem kolu, ostvarili neverovatan niz, sanjali. Poraz nikome ne prija, a mi ne prestajemo da sanjamo. Bio je ovo sjajan put u Regionalnoj ligi, želimo tu energiju da prenesemo i u domaću ligu – ističe Filip Tenžera.
Kao i u TRVL, ulogu favorita u domaćoj ligi Šapčani prepuštaju drugima, ali nema straha od bilo kog rivala. Nadaju se ponovo punim tribinama i spektaklima.
- Partizan, Zvezda i Vojvodina imaju više iskustva od nas, ali se mi radujemo svakoj utakmici. Idemo na pobedu u svakoj od njih. Naša ambicija je da iz meča u meč punimo tribine u Šapcu i da svi uživamo u utakmici, da bude kao u Regionalnoj ligi – najavljuje trener Balša Nikolić.
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa