Info

30. mart 2017.30. mar 2017.
DUEL „VEĆ VIĐENIH“ SUPERLIGAŠA I SRPSKOLIGAŠA

SIGURAN PUT PREKO LAZAREVCA

Dok većina Mačvu već vidi u Super ligi i mogućnost da se to ne desi izjednačavaju sa čudom, jednakim „čudom“ smatraće se i opstanak „crno–zelenih“ iz Lazarevca. Gosti ne žele da drugima daju nadu, domaći moraju da očuvaju svoju nadu
Mačva je poslednjih 20 minuta derbija ličila na sebe, u prethodnih 70 nije, te je remi najrealniji ishod meča sa „Radničkim“ iz Pirota. Poigravanje Obrovca omogućilo je Mančiću da poentira iz „školske“ kontre 3 na 2, da bi štopersko–bekovski tandem Lazarević–Pejović, na nivou vrhunskih navalnih igrača, „izradio“ odbranu gostiju i sačuvao bod u Šapcu. Bilo je odličnih prilika za novi preokret, ali ne i realizacije. U Lazarevcu su Šapčani apsolutni favoriti, svakako kvalitetniji tim, ali „Kolubara“ samo pobedama ostaje u igri opstanka. Sigurna zona im je daleko osam bodova.
- Namučili su nas u Šapcu u petom kolu i iako beleže slabe rezultate, nisu nekvalitetan, a posebno ne neiskusan tim. Jesu bodovi važni, ali i bod protiv nas bi bio ogroman za njih sa psihološkog aspekta. Ne očekujem da igraju ofanzivno i ponovo će na nama biti da „probijemo“ defanzivne rivale. Naravno, nas interesuje samo pobeda – smatra Predrag Stančetić.
PLS, 20. kolo: Inđija – OFK Beograd, Sinđelić – Budućnost (D), ČSK – Jagodina, BSK – Dinamo (V), Odžaci – Bežanija, Kolubara – MAČVA, Radnički (P) – Sloboda (U), Proleter (NS) – Zemun.
MAČVA – RADNIČKI (P) 1:1 (0:1)
Stadion Mačve. Gledalaca: 2.000. Gl. sudija: Lukić, pomoćnici: Petković i Milosavljević (svi Beograd). Strelci: Pejović u 76. za Mačvu, Mančić u 12. za Radnički. Žuti kartoni: Ristivojević, Matović, Jovanović (Mačva); Ristov, Bućković, Ćordašić (Radnički Pirot). Crveni: Ristivojević u 90. (Mačva) i Bućkov u 70. minutu (Radnički).
MAČVA: Pejović M. Pejović F. Lazarević, Ristivojević, Rajović, Matović (Jovanović), Lekanić, Obrovac, Matić, Milinković (Živković), Stančetić (Gemović).
RADNIČKI (P): Bulajić, Bućković, Filipović, Marković, Nikolić, Tolić, Mančić N. (Ćirić), Čordašić, Mančić M. (Đurić), Ristov (Petrov), Spasić.
D. B.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa