6. april 2017.6. apr 2017.
NOVI LEŽEĆI POLICAJCI U

MZ JEVREMOVA

Za veću bezbednost
Građani Mesne zajednice „Jevremova“ dobili su nove ležeće policajce na raskrsnici ulica Despota Stefana Lazarevića i Prote Smiljanića. Meštani ovog dela naselja pokrenuli su inicijativu i prikupili potpise putem peticije za postavljanje ležećih policajaca, kako bi se povećala bezbednost svih učesnika u saobraćaju, a naročito dece koja borave u vrtiću u neposrednoj blizini.
Prema rečima Miodraga Filipovića iz Odeljenja za gradnju, u ulici Despota Stefana Lazarevića je velika frekvencija saobraćaja, zbog dužine i širine kolovoza. On je napomenuo da je ovo dobar primer saradnje građana i lokalne samouprave, jer su građani ukazali na problem u njihovom kraju.
-Nama su naši sugrađani i njihova bezbednost na prvom mestu. Po prijemu peticije meštana MZ Jevremova, naše stručne ekipe su izašle na teren i utvrdile da je potrebno da se postave ležeći policajci, koji su montirani pre nekoliko dana. Očekujemo da će ovi usporivači kretanja znatno doprineti bezbednosti svih učesnika u saobraćaju, naročito kada se uzme u obzir činjenica da je u ovoj raskrsnici bilo udesa i sa smrtnim ishodom, kazao je Filipović i dodao je vrednost investicije, koju je finansirao Grad Šabac, blizu 200 hiljada dinara.
Meštana ovog dela MZ Jevremova zahvalili su se predstavnicima Gradske uprave što su u kratkom roku izašli u susret njihovim zahtevima i napomenuli da je već primetno da je saobraćaj bezbedniji, a kretanje vozila sporije.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa