ПОСАВОТАМНАВСКА БРАНИ УГЛЕД

Марку сребро

  • Број 3624 (13. апр 2017.)
  • С. К.
У Смедереву на Републичком првенству угоститељско туристичких Школа ученик Посавотамнавске средње Школе из Владимираца Марко Павличевић освојио је друго место у дисциплини Услуживање.
- Пресрећан сам постигнутим успехом. Упознао сам доста будућих колега из Србије а добио и могућност уписа у Вишу хотелијерску Школу без полагања пријемног испита што ми је одувек била жеља – каже пресрећни Марко.
У конкуренцији двадесет три школе овај одличан ученик уз то и марљив по речима професора Драгана Обреновића изнад свега воли свој будући позив уз школовање радећи преко омладинске школе у хотелу Слобода где је истовремено на пракси.
- Марко је бриљирао освојивши максимални број бодова. У практичном делу показао је све умеће у услуживању. Захваљујемо се директору школе Милану Исаиловићу, председнику општине Милораду Милинковићу и председнику СО Драгану Симеуновићу на помоћи да одемо на такмичење – поручује проф. Драган.
На самом такмичењу учествовала је и Јована Јаковљевић у дисциплини посластичара освојивши четврто место. Њена професорка ментор Данијела Павловић презадовољна је пошто је конкуренција била оштра.