ЗА ДАН ГРАДА НАГРАДЕ ЗА НАЈБОЉЕ СА КОНКУРСА ДРУШТВА УЧИТЕЉА ШАБАЦ

ГРАД ОЧИМА ДЕЦЕ

  • Број 3624 (13. апр 2017.)
  • О. Г.
Протекле среде завршен је конкурс за основце Друштва учитеља Шабац и Града Шапца. Ликовни конкурс, на тему „Мој град“, био је расписан за ученике од првог до четвртог разреда, а литерарни, на исту тему, само за ученике четвртог разреда.
- Циљ овог конкурса био је да ученици прикажу свој град очима детета са посебним освртом на део града који највише воле и у коме највише уживају. Комисију за преглед радова чине учитељи из свих школа са територије нашег града. По пропозицијама конкурса из сваке школе биће награђено по шест радова, и то по три како за ликовни, тако и за литерарни рад. Ученици ће за освојено место добити дипломе и пригодан поклон. Додела награда планирана је следећег четвртка од 18 часова на Градском тргу. Награђени радови биће изложени на већ постојећим паноима – рекла је Сузана Мијушковић, председница Друштва учитеља Шабац.
У оквиру обележавања Дана града Шапца, дан раније, у среду, 19. априла, од 9 часова ујутру у Спортској хали „Зорка“ одржаће се Турнир у малом фудбалу за ученике четвртог разреда основне школе. Победничкој екипи биће уручен прелазни пехар, као и медаље за освојено прво, друго и треће место, такође 20. априла на Градском тргу од 18 часова.