13. april 2017.13. apr 2017.
PREGRŠT NAGRADA ZA UČENIKE MUZIČKE ŠKOLE „MIHAILO VUKDRAGOVIĆ“

NASTAVLjENA TRADICIJA

Iako su u toku radovi na rekonstrukciji učenici i profesori Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“ ne posustaju. To potvrđuju i nedavno osvojene nagrade na Republičkom takmičenju u Beogradu.
- Sedamnaest učenika vredno je radilo sa svojim profesorima i u različitim kategorijama osvojilo petnaest nagrada i to: šest prvih, sedam drugih, jednu treću i jednu pohvalu. Čestitamo svim profesorima i njihovim učenicima na uloženom trudu i radu uprkos lošim uslovima zbog rekonstrukcije škole – rekla je prof. Sonja Živković.
Internacionalni žiri sastavljen od eminentnih profesora prepoznao je kvalitet i talenat šabačkih učenika koji su se sa ovog muzičkog nadmetanja u disciplinama klavir, flauta, truba, solo pevanje i gitarski trio vratili sa petnaest nagrada.
Prvu nagradu osvojili su: Irina Brodić, Mihajlo Spasić i Lazar Torbica (klasa prof. Helena Davidović), Strahinja Jovanović i Aleksandra Milutinović (klasa prof. Ivana Geratović), Jana Ilić (klasa prof. Biljana Prica).
Među drugonagrađenima našli su se: Jovan Kaličanin (klasa prof. Goara Lazić), Neda Dačević i Aljoša Keserović (klasa prof. Marija Gođevac), Milica Pavlović (klasa prof. Milica Makević), Milica Lolić (klasa prof. Mirjana Pantelić), Bojan Vasić (klasa prof. Aleksandar Končar) i Gitarski trio (klasa prof. Stevan Jović).
Vukašin Šuvaković u klasi prof. Goare Lazić dobio je treću nagradu, dok je Lazar Maksimović, učenik u klasi prof. Milice Makević pohvaljen.

O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa