13. april 2017.13. apr 2017.
Pobednički duo (Radović - Lojpur)

Pobednički duo (Radović - Lojpur)

MEDICINAR NA POLOVINI PLEJ OF PUTA

JOŠ TRI BODA

Junački su Šapčanke slavile u Jagodini, napravile još jedan veliki korak ka tituli, a prvenstvenu pauzu posvećuju pripremi derbija u Kupu i nastavku rada na pretvaranju snova u realnost. Neophodna tri boda da se „pobedi“ i matematika
Nije „Medicinar“ dočekala vatrena atmosfera u dvorani „Jasa“, no jeste protivnik grublji od svih sportskih granica, ali, ističu u klubu, nekakvim čudnim merilima u granicama sudijskog kriterijuma. Lider je kvalitetniji od „Jagodine“ i to je bilo jasno na početku. Iako je imao konstantnu prednost, uvek bi domaće, na neki način, vraćale neizvesnost. No uprkos svim dešavanjima, kada je bilo najpotrebnije, Šapčanke su bile najsmirenije. Istakla se Radović sa 13 pogodaka, a pratila ju je Lojpur sa pet. Osmeh koji ih je krasio i nosio ove sezone, nije ovdašnjim rukometašicama odneo ni težak duel u Jagodini. Iako im dani pauze mnogo znače, blizina pehara ne dozvoljava da potpuno odahnu. Žele da igraju, da osvoje još ta tri boda, a svu želju i pozitivnu energiju pokušaće da prenesu na trening kako bi novi derbi sa Bekamentom, ovaj put u Kupu, dočekale maksimalno spremne.
- Mi ćemo odmarati samo od utakmica, ali treniraćemo maksimalno. Snaga kluba su sjajne devojke koje uživaju od prvog dana do danas. Nije lako igrati i trenirati, a one dolaze srećne, nasmejane, demonstriraju zajedništvo koje sve nas impresionira. Kada je tako nema cilja koji je nedostižan, nema neostvarive želje, nema utakmice koju ne možemo dobiti. Dosta nam je tri boda u preostala tri kola, a mi želimo svih šest i tako ćemo nastupati. U Kupu nam dolazi „Bekament“, idemo da se još dva puta borimo sa sjajnim timom, ako uspemo i da prođemo. Ne odustajemo od bilo čega – ističe trener Medicinara Saša Bošković.
Naredno kolo plej ofa na programu je poslednjeg vikenda aprila. Prva Kup utakmica protiv branioca pehara biće odigrana u sredu, 19. aprila, u Šapcu od 19 sati.
TABELA PLEJ OF:

1. MEDICINAR 16
2. Bekament 12
3. Naisa 4
4. Jagodina 4

JAGODINA – MEDICINAR 24:29 (10:12)
Jagodina. Gledalaca: 200. Sudije: Knežević i Lončarević. Sedmerci: Jagodina 4 (2); Medicinar 7 (4). Isključenja: Jagodina 2, Medicinar 8 minuta.
JAGODINA: Radić, Gojković 1, Glišović 2, Trbović 6, Stranjanac, Šaronjić B. 1, Šaronjić E. 3, Veljković, Zečević 2, Adega, Bogdanović N, Petrović, Bogdanović J. 2, Cvijić 6, Rajković, Čavlović 1.
MEDICINAR: Perić, Radović (kap) 13, Lojpur 5, Kostić 2, Đurković, Rančić 3, Prijović 3, Vragolić, Milošević, Blanuša 1, Ručnov, Kecanović, Mandić, Kukić, Glišić, Prelević 2.
SEMAFOR: 1:4 (5. minut), 4:7 (11), 5:12 (23), 10:12 (30), 11:15 (33), 14:15 (36), 21:24 (52).
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa