Info

20. april 2017.20. apr 2017.
ODGOVOR VERNIM POTROŠAČIMA
Nenateks otvorio maloprodajni objekat u Šapcu

ODGOVOR VERNIM POTROŠAČIMA

Protekle nedelje, firma Nenateks priredila je otvaranje maloprodajnog objekta raznovrsne ponude u Šapcu, u poslovnoj zgradi koja se nalazi u Masarikovoj 93. Kao proizvođači i veleprodaja, osluškujući kupce, otvaranje objekta je bio odgovor vernim potrošačima. Objekat ponude izuzetnog kvaliteta je nakon salona na Zlatiboru, drugi po redu.
Šabačko preduzeće Nenateks se već tri decenije uspešno bavi proizvodnjom tekstila za dom, pri čemu je jedan od lidera u regionu. Proizvodi ove šabačke firme mogu se naći u velikim trgovinskim lancima, kao i u mnogim hotelima širom regiona. Kvalitet i inovativnost u dizajnu i tehnologiji izrade proizvoda, održava ih na samom vrhu u proizvodnji kućnog tekstila.
Prema rečima marketing menadžera Nataše Tomić, cilj je bio da se napravi jedinstven objekat u gradu gde će kupci na jednom mestu moći da obave potrebnu kupovinu kako za sebe tako i za poklone.
-Rešili smo da napravimo mini robnu kuću i da proširimo asortiman, pored naše redovne ponude posteljina, bademantila, peškira i kompletnog programa. Asortiman je proširen ponudom dušeka, dečjih kreveta i propratnog asortimana, tapeta, zavesa i draperija, proizvoda od stakla, kao i modne metraže za dame. Vreme kao jedini neobnovljiv resurs iziskuje od nas da kupcima ponudimo da na jednom mestu kupe sve željeno. Nenateks se potrudio da to i ostvari - navodi Nataša.
Jedna od interesantnih novina koje spadaju u pogodnosti je i dostava kupljene robe na kućnu adresu. Takođe, u ponudi su i liste poklona za svadbe koje gosti i mladenci mogu da izaberu. Nenateks izlazi u susret potrošačima tako što im pruža mogućnost plaćanja karticama, čekovima ali i putem administrativne zabrane. Cene su prilagođene kupcima, tako da su na raspolaganju proizvodi od tri evra do 300 evra. Kada se odlučimo za tapet, možemo ga dobiti za 20 evra ali i za 120 evra koji je marke “Versaće” i koji nema niko u Srbiji osim Nenateksa.
Šabac svakako zaslužuje ovakvu radnju, a Nenateks će se potruditi da nastavi da ispunjava želje kupaca, što su uspešno radili od početka poslovanja.
-Plan za budućnost je otvaranje objekta u Beogradu. Mi smo obratili pažnju na sam enterijer i mislim da će i naredni objekat izgledati vrlo slično ovome, tako da će sve naše radnje, kao i ta na Zlatiboru, izgledati prepoznatljivo, baš onako kako naš brend i zaslužuje – istakla je Nataša Tomić.
K.J.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa