4. maj 2017.4. maj 2017.
ŠABAČKI RUKOMET NADOMAK TITULE POSLE 29 GODINA

JOŠ SAMO JEDAN BOD!!!

Medicinar je u nekoliko navrata ove sezone ispisivao zlatne stranice svoje istorije, a sada je nadomak završnog poglavlja i kompletiranja knjige. Na naslovnoj strani trebalo bi da stoji pehar namenjen šampionu Srbije, na naslovnoj strani i u vitrinama kluba
Neće se pamtiti neke utakmice ove sezone, već će ti trenuci biti samo segmenti prvenstva urezanog u pamćenje svih navijača Medicinara. Nepunih šest godina od utakmice u najnižem rangu, „Medicinarke“ su na jedan jedni bod od titule šampiona države, prve u istoriji kluba. Zbog čega su zaslužile titulu, „čivijašice“ su demonstrirale u Nišu. Gotovo perfektnom igrom od prvog minuta, teret snova pretvoren je ubrzo u polet. Kada je tako, apsolutno rival nema šta da traži i očekuje. Shvatile su to i rukometašice Naise. Ovaj put nezaustavljiv je bio tandem Radović-Žarković. Do kraja Super lige, „Medicinar“ gostuje u Aranđelovcu (13. maja) i dočekuje „Jagodinu“ u sali Gimnazije (20. maj). Dovoljno je da jednu od te dve utakmice ne izgubi i matematički će pehar biti osiguran.
- Nedostaje nam jedan bod, ali to ne znači da mi ne želimo četiri. Pružićemo više od maksimuma da prvakinje postanemo na parketu šampiona. Imam iskustva u osvajanju titula, ali uvek je posebna ona u matičnom klubu. Do sada sve je bilo neverovatno, moramo i u ova dva kola sačuvati pristup kakav smo imali tokom cele sezone – ističe kapiten Ana Radović.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa