11. maj 2017.11. maj 2017.
Veliko interesovanje
U ŠKOLI PRIMENjENIH UMETNOSTI OD 12. DO 15. MAJA
PRIJAVLjIVANjE UČENIKA ZA POLAGANjE PRIJEMNOG ISPITA

Veliko interesovanje

U školsku 2017/2018. Škola primenjenih umetnosti upisaće osamdeset četiri učenika na deset obrazovnih profila. Kao i prethodnih godina interesovanje osmaka je veliko. U prilog tome ide podatak da je pripremnu nastavu, koja je trajala od marta do maja, pohađalo sto trideset sedam učenika.
Zbog svoje specifičnosti rada svi zainteresovani za upis u ovu školu ranije će polagati prijemni ispit. Prijave se mogu podneti od 12. do 15. maja u periodu od 9 do 14 časova u Sekretarijatu škole.
Prijemni ispit obaviće se po utvrđenom rasporedu i to: 2. juna crtanje, 3. juna slikanje i 4. juna vajanje u periodu od 9 do 12 časova. Preliminarni rezultati prijemnog ispita objaviće se 8. juna kada je u periodu od 8 do 16 časova predviđeno podnošenje i rešavanje eventualnih žalbi učenika na regularnost prijemnog ispita. Žalba na ocenu nije moguća. Narednog dana, 9. maja, do 12 časova biće istaknuti konačni rezultati prijemnog ispita.
Popunjavanje i predaja lista želja u osnovnim školama obaviće se 24. i 25. juna od 8 do 15 časova. Objavljivanje zvaničnih rezultata raspodele po školama i obrazovnim profilima u osnovnim i srednjim školama biće 3. jula. Prvi upisni krug realizovaće se 4. i 5. jula, a drugi 7. jula.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa