18. maj 2017.18. maj 2017.
Uspešno sprovedena akcija na Ceru
CRVENI KRST SRBIJE – CRVENI KRST VLADIMIRCI

Uspešno sprovedena akcija na Ceru

Crveni krst Srbije – Crveni krst Vladimirci i Institut za transfuziju krvi Srbije u saradnji sa Planinarskio-smučarskim društvom „Cer“ iz Šapca organizovali su akciju dobrovoljnog davanja krvi dana 13.5.2017. u prostorijama planinarskog doma na planini Cer – „Lipove vode“. S obzirom da je ova akcija prva u nizu i da je ideja da postane tradicionalna, odnosno da se sprovodi dva puta godišnje, u maju i avgustu, organizator kao i sami davaoci su zadovoljni odzivom i organizacijom.
I pored najavljene kiše i grmljavine, vreme nas je poslužilo tako da je akcija DDK uspešno sprovedena. Na akciju se odazvalo 35 osoba od kojih je 31 dala krv.
Uz dobre vremenske prilike boravak u prirodi na planini bio je veoma prijatan za sve, a uz posluženje, društvene igre ili rekreaciju kroz lagane šetnje po planini, pikado ili slagalicu davaoci su mogli da provedu vreme do organizovanog prigodnog ručka.
Crveni krst Srbije - Crveni krst Vladimirci ovom prilikom bi želeo da se zahvali Planinarsko-smučarskom društvu „CER“ iz Šapca i njihovom predsedniku Mlađanu Vojtu, CK Šabac, CK Bogatić, CK Koceljeva, Mladenu Stojićeviću iz Coca-Cola Hellenic group na humanosti i donaciji, Stoiši Gavriću iz Ribara kao i svim davaocima koji su nas tog dana posetili.
U nadi da se vidimo u avgustu u mnogo većem broju, jer je „Tvojih pet minuta – nečiji ceo život“.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa