1. jun 2017.1. jun 2017.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST PARLAMENTARNE VEĆINE U SKUPŠTINI GRADA ŠAPCA, KOJU PREDVODI
GRADONAČELNIK NEBOJŠA ZELENOVIĆ

Kako su prolazili do sada, tako će i ubuduće

Povodom različitih izjava opozicije u gradu Šapcu, saopštavamo da je parlamentarna većina, koja je dobila podršku građana na prošlogodišnjim lokalnim izborima, stabilna.
Mi imamo mandat da sprovedemo politiku za koju su građani Šapca glasali - da stvorimo uslove da ljudi zarađuju više, da građani realno odlučuju o najvažnijim životnim pitanjima, da u Šapcu stvorimo vrhunsku infrastrukturu, da unapredimo prosvetu i zdravstvo, da, kao zajednica, pomognemo svakome ko je ugrožen, da se, podržavajući kulturu, borimo protiv tabloidizacije i pretvaranja života u rijaliti programe, da podstaknemo masovno bavljenje sportom, a podržimo vrhunske sportiste, da, jednom rečju, podržimo svakoga ko se bori da svoju sudbinu uzme u svoje ruke.
Već punih pet godina lokalna opozicija, predvođena SNS, bavi se isključivo pokušajem da, kupujući i otimajući odbornike, skrši izbornu volju građana. Sramno je kako ovi nesposobni ljudi, zaslepljeni mržnjom i pohlepom za vlašću, svakoga dana rade protiv životnih interesa svojih sugrađana.
Sve što treba reći je, da će svako nastaviti da radi ono što zna i može - parlamentarna većina, predvođena gradonačelnikom Zelenovićem, sprovodiće plan za poboljšavanje životnih prilika u našem gradu, za koji je dobila podršku građana, a šabačka opozicija će, šireći laži i mržnju, i dalje pokušavati da ovu volju građana pregazi.
Kako su prolazili do sada, tako će i ubuduće.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa