8. jun 2017.8. jun 2017.
ODRŽAN PRVI ŠABAC TJUNING ŠOU

Vedro, sa mirisom benzina

Prošle nedelje na Starom gradu, održan je prvi Šabac Tuning Shonj. Izloženo je preko sto dvadeset vozila, od kojih je u takmičarskom delu učestvovalo sedamdeset. Podeljeno je šezdeset pehara.
- Emocije “rade” i dalje. Bili su redovi raznih šarenih modela, ručnih radova, fabričkih, ali prepravljanih vozila... Organizovano je takmičenje u nekoliko kategorija – za najniži auto, old school, ulične trke, old timer, najlepši gepek, prostor motora, stajling u celini, eksterijer, enterijer, air brush, najjače ozvučenje... Stekli smo divna prijateljstva sa ljudima koji su došli iz Bosne, Hrvatske, Makedonije, Mađarske, Bugarske, kaže Mladen Ognjanović iz Tuning Club Šabac.
Organizatori su, pored sedam kategorija u zvaničnom delu takmičenja, predvideli i prateće sadržaje, kao što je paljenje guma, pranje automobila sa devojkama u mokrim majicama, nadvlačenje konopca, takmičenje u držanju felne... Utisci koje su poneli naši sugrađani još uvek su sveži.
- Ono što je ostavilo na mene najjači utisak je da su ovu manifestaciju propratili brojni Šapčani, koji su u kontinuitetu dolazili, od dvanaest do šest sati posle podne. Bili su čitavi timovi koji su izložili po nekoliko automobila u različitim kategorijama. Veoma atraktivno i bezbedno bilo je paljenjenje guma, kaže jedan naš sugrađanin.
Ekscesnih situacija nije bilo. Bilo je bučno, vedro, sa povišenim adrenalinom i mirisom benzina.
M.F.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa