8. jun 2017.8. jun 2017.
A SADA BARAŽI!

A SADA BARAŽI!

Ovosezonsko doigravanje komplikovanije je nego prethodnih godina, komplikovanije i nešto duže usled promena usvojenih prethodnog leta. Najpre startuju članovi međuopštinskog ranga
Prvo kolo baraža su dueli u okviru grupa Međuopštinske lige. Drugoplasirani su juče na svom terenu dočekali trećeplasirane. U MOL „Mačva“. U Bogosavcu, „Sloga“ je igrala protiv “Gorkog“ iz Glušaca. Na mišarskom stadionu, „Karađorđe“ je ugostio „Vojvodu Stepu“ (MOL „Pocerina“), a u Lešnici snage su odmerili „Vidojevica“ i „Jedinstvo“ (MZ). Pobednici formiraju mini ligu gde se sastaju međusobno, na neutralnim terenima. Termini za ove duele su 10, 14. i 17. jun. Ove sezone, pobednik mini lige izboriće plasman u Okružnu ligu, dok drugoplasirana ekipa ima još jednu priliku, 24. ili 25. juna protiv poslednje ekipe Okružne lige koja je izborila opstanak (najverovatnije 12–plasiranog tima).
Šampioni Opštinskih liga (OFK „Šabac“, „Pričinović“, „Mladost“ (B), „Premijer“ (B), „Rudar“ (B) i „Selanac“) već su u odgovarajućim Međuopštinskim ligama. Priliku da to učine ima i većina drugoplasiranih. „Sava“ (M) sastaje se sa Maovima, a pobednika ove utakmice očekuje duel protiv „Mrovske“ ili „Prova 2015“. Bolji iz tog meča, na poslednjem koraku, mora savladati tim iz MOL „Pocerina“. „Sloboda“ (SC) igra protiv najslabije ekipe MOL „Mačva“ koja je izborila opstanak. Jadarsku grupu međuopštinske lige popuniće pobednik utakmice drugoplasiranog iz OL „Loznica“ i tima iz MOL „Jadar“.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa