22. jun 2017.22. jun 2017.
STIGLI KAMIONI I CISTERNA ZA VODU
JKP „VODOVOD ŠABAC“ NASTAVLjA SA OBNOVOM
VOZNOG PARKA IZ DONACIJE KFV BANKE

STIGLI KAMIONI I CISTERNA ZA VODU

Šabački vodovod nastavlja odličnu saradnju sa KFV bankom. Posle nabavke dva bagera, deset terenskih vozila, na parking ovog preduzeća stigla su dva kamiona, kao i cisterna za vodu.
Zahvaljujući odličnoj saradnji i postignutim rezultatima, KFV banka je „Vodovodu“ obezbedila bespovratnu donaciju od 750.000 evra za obnovu voznog parka i izvesne radove na održavanju mreže.
- Ideja je da se „Vodovod“ kompletno opremi, odnosno, da se obnovi vozni park i radne mašine. Zahvaljujući donaciji KFV banke, u prilici smo da našim korisnicima pružimo usluge na najkvalitetniji način – rekla je Daniela Lovrin Gavrilović, direktorka JKP „Vodovod Šabac“.
Cisterna za vodu je posebno važna za funkcionisanje kompletnog sistema, jer iskustvo tokom poplava govori o neophodnosti postojanja ovakvog vozila.
- Cisterna, vrednosti 117.500 evra, služiće nam za više namena, a jedna od njih je i slučaj vanrednih situacija. Ovo vozilo će nam najviše pomoći u našim svakodnevnim aktivnostima – istakao je Vladica Savić, izvršni direktor JKP „Vodovod Šabac“.
Vozno-tehnički park ovog preduzeća biće kompletno obnovljen realizacijom donacije za kupovinu cisterne za kanalizaciju.
Donacija KFV banke realizovana je zahvaljujući projektu i prethodno odobrenim i realizovanim aranžmanima.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa