22. jun 2017.22. jun 2017.
LEŠNIČKI BORAC ŠAMPION OKRUGA

KOCKICE SE SLOŽILE

Nagovestili su još krajem jesenje polusezone da mogu u borbu za vrh, a tokom pauze titulu su nametnuli kao cilj kome je sve drugo podređeno. Plan ostvaren u svakoj pojedinosti. Novi „projekat” - „Borac stabilan zonaš“
Ovakva Zona “Drina” kakva je u ovom trenutku predstavlja posebnu avanturu za svakog dojučerašnjeg člana Okružne lige. Jeste logično da viši rang znači viši kvalitet, ali mnogo veću poteškoću stvaraju preveliki troškovi takmičenja. U Lešnici su, nošeni jesenjom tabelom koja je davala mogućnost “napada” na titulu, seli i procenili da se mora pokušati. Napravljen je jasan plan aktivnosti u dva pravca.
- U dogovoru sa upravom smo napravili plan pojačanja, stupili brzo u kontakt sa njima i uspešno realizovali ideje, a rukovodstvo je pripremilo sredstva za dodatne radove na stadionu. Raspored mečeva ukazao je da će ključni biti dueli u Pričinoviću, Prnjavoru i protiv Bogatića u Lešnici. Svaki je bio kvalifikacioni za naredni i sve smo rešili u svoju korist. Okružna liga je jaka i ostvarili smo veliki uspeh – ističe trener Zoran Vasiljević.
Ne bi ni neko drugo mesto pri vrhu tabele bilo neuspeh, ali je klub spreman i za veće izazove koji ga čekaju.
- Jačanje kluba na svakom nivou morali smo da započnemo još na pauzi. Finansijski smo stabilni, a dovođenjem novih sponzora želimo da održimo stabilnost i u skupljem rangu. Prvo ćemo razgovarati sa trenerom, a potom u dogovoru sa šefom struke pravimo plan pojačanja. Realno je pet iskusnih igrača sa zonaškim iskustvom – dodaje sekretar Ivan Lalović.
- Razgovaraćemo, dosadašnja saradnja bila je na obostrano zadovoljstvo, videćemo dalje. Svakako je cilj da klub postane stabilan zonaš koji se ne bori za opstanak, već je negde u sredini – zaključuje trener Vasiljević.
Titulu u Lešnicu doneli su: Lekić, Mićanović, Antonić, Radić (golmani), A. Perić, D. Perić, Petrović, Sekulić, Đurić, M. Nikolić, S. Đukić, Simić, Kostić, Tošić, Milojević, Mucić (kap), Pavlović, P. Đukić, Frajtović, Pajić, Subić, Jovanović, N. Nikolić, Sunajko, Matić, Radu, Milutinović, Vesić. Ekipu je predvodio trener Vasiljević, pomagao lekar Terzić, a upravu su predvodili Lacković, predsednik kluba, Milaković sportski direktor i Lalović sekretar.
D. B.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa