6. jul 2017.6. jul 2017.
NOVI TRANSFER MARKA JANČIĆA

IZ SPS U SNS

Marko Jančić novi je član Srpske napredne stranke. Nekadašnji šef Kabineta gradonačelnika Nebojše Zelenovića, a zatim član Socijalističke partije Srbije, svoj rad će nastaviti u SNS. Ovo je objavio poverenik SNS Aleksandar Pajić na konferenciji za medije održanoj u subotu.
Pajić je pročitao Jančićevo pismo upućeno predsedniku Skupštine Nemanji Pajiću u kome se navodi da ovaj prelazak za Jančića predstavlja još jedan vid podrške politici koju vodi SNS i njen predsednik Aleksandar Vučić. Poverenik SNS je tom prilikom izjavio da ova stranka sada ima broj odbornika „veći nego ikad“.
-Jančić je želeo da svoj politički rad nastavi u našim redovima, jer vidi da vrlo ozbiljno pristupamo svim poslovima koji su od značaja za grad. Nadamo se da će ovaj broj odbornika u narednom periodu biti još veći i da ćemo, lagano ali sigurno, preuzeti odgovornost za vršenje vlasti u gradu Šapcu, rekao je Aleksandar Pajić.
-Ne postoji nijedan dinar koji bi mogao biti povezan sa SNS, a da nije bio objavljen na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije. Oni koji su se bavili sabiranjem i oduzimanjem nisu baš dobro sabrali, jer je bilo još građana koji su uplatili sredstva u budžet SNS kako bi finansirali prethodnu kampanju. Pozivam Nemanju Pajića i Nebojšu Zelenovića da prikažu ko je finansirao kampanje Vuka Jeremića i Saše Jankovića u Šapcu, koji su imali najskuplje lokale u gradu, rekao je Birmančević.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa