13. jul 2017.13. jul 2017.
Petrovdan u Vladimircima
OPŠTINA VLADIMIRCI: KRSNA SLAVA OPŠTINE I CRKVENE OPŠTINE

Petrovdan u Vladimircima

Skromno, prigodno vremenu u prisustvu brojnih gostiju iz vrha države, poslovnih prijatelja, građana i predstavnika okolnih opština i gradova obeležena je krsna slava opštine i crkvene opštine. Svečarski Petrovdan je bio prilika da se osvrne na urađeno ali i postave ciljevi za leto pred lokalnom samoupravom, kaže prvi čovek opštine Milorad Milinković.
- Uz zadovoljstvo urađenim namerni smo da poslove na Domu učenika privedemo kraju, pošto je sve dogovoreno. Naravno, tu su putevi gde ćemo dati maksimum u asfaltiranju, što uz eventualnu pomoć države, što iz ličnih sredstava ne zanemarujući i ostalu razuđenu putnu mrežu koju ćemo redovno održavati. Bazen je jedan od bitnijih poslova gde smo voljni da do kraja godine podignemo sprat i stvorimo uslove za restoran, a sve sa ciljem da turizam postane bitna karika u životu opštine. U tom smislu planira se i probna bušotina tople vode, kako bi se stvorili uslovi za banjski turizam i turizam u svakom smislu, gde naša opština ima potencijala i to zavidnih, najavio je radno leto predsednik opštine.
Uz slavsku Liturgiju u blistavom zdanju novog hrama, sečenje kolača i druženje brojnih gostiju protekao je Petrovdan u Vladimircima, kratak predah pred brojne aktivnosti.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa