13. jul 2017.13. jul 2017.
“GLAS PROŠLOSTI”

JUL 2. NEDELjA

KANUISTI NAJBOLjI (1973) – Na juniorskom Prvenstvu Srbije u kajaku i kanuu, “Zorka” je ekipno peta, ali veće uspehe imali su kanuisti. Branislav Grković postao je šampion u C1 500 i C1 5.000, a zajedno sa klupskim drugom Brankom Mrkonjićem C2 500. Mrkonjić je vicešampion u C1 5.000, gde je Srboljub Velimirović osvojio bronzu. Kajakaši su podbacili.
RADNIČKI DRUGI (1964) – Povodom 80 godina HI “Zorka” u Subotici je održan fudbalski turnir. Posle poraza “Radničkog” na startu 2:7 od Spartaka, preostala dva duela rešili su u svoju korist, 2:1 mađarski “Vasutas” i “Zorku” 2:1. Na kraju, “Spartak” prvi sa svim pobedama, “Radnički” drugi, Mađari treći.
BEZ ZVUČNIH IMENA (1987) – Prelazni rok u Metaloplastici protiče mirno. Novi igrači su: Uzeirović, Lukić, Mitrović, Rikanović, Radosavljević, Milošević i Teti, dok su ispisnice dobili Mirko Bašić i Miroslav Ignjatović.
MILINKOVIĆ NA KORMALU (1995) – Posle neočekivanog i nenajavljenog odlaska Ace Miličića dosadašnjeg trenera „Mačve“ u FK “Badnjevac”, uprava je odlučila da poverenje ukaže dosadašem treneru mlađih kategorija i nekadašnjem prvotimcu Slobodanu Milinkoviću. Milinković trenutno nema licencu, ali je apsolvent na Višoj trenerskoj školi, te se očekuje da dobije privremenu dozvolu.
STVARANjE KOŠARKAŠKOG CENTRA (2002) – Posle razdvajanja i deljenja konačno se dogodilo jedno ujedinjenje. Košarkaški klubovi OKK “Šabac” i OKK “Čivija 96” ubuduće će funkcionisati zajedno. Očekuje se da će trenirati blizu 400 dečaka u mlađim kategorijama, a funkcioneri opštine su obećali pomoć.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa