20. jul 2017.20. jul 2017.
REPREZENTATIVAN SMEŠTAJ ZA ŠABAČKE TURISTE
GRADONAČELNIK POSETIO NOVOOTVORENI HOTEL “ALIBI”

REPREZENTATIVAN SMEŠTAJ ZA ŠABAČKE TURISTE

Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović posetio je u prošlu sredu nedavno otvoreni hotel “Alibi”. Hotel, koji pored smeštaja nudi a la carte restoran i letnju baštu, počeo je sa radom pre nešto više od mesec dana. Gradonačelnik je istakao da je jako važno da se u Šapcu otvaraju novi poslovni objekti.
-Kada počne lepo vreme turizam je u prvom planu. Dobro je za jedan grad, kao što je Šabac, da se turistička ponuda širi i razvija. Ovo je reprezentativan hotelski objekat koji gostima Šapca može da obezbedi kvalitetan smeštaj. Jednodnevni, dvodnevni i trodnevni aranžmani nametnuli su se kao stalna ponuda grada. Dobro je da turisti iz Srbije i regiona vide šta Šabac ima da ponudi, ali i da našim privrednicima pružimo priliku da novac ulažu u svoj grad. Lepa stvar je i 16 novih radnih mesta, rekao je gradonačelnik Zelenović i čestitao vlasnicima i menadžmentu hotela na dobro obavljenom poslu.
Direktor hotela “Alibi” Ljubomir Peranović naveo je da hotel, Šapčanima i gostima koji dolaze sa strane nudi kvalitetnu i dobru uslugu po pristupačnim cenama. Posebno je izdvojio baštu koja u letnjim mesecima, iako u samom centru grada, pruža prijatan predah od vrućine.
-Hotel je izgrađen aktiviranjem oko 80 odsto investitora iz Srbije. Želeli smo da saradnjom sa ljudima i firmama iz naše zemlje pomognemo i njihov promet. Ciljna grupa su nam privrednici, kao i gosti koji na nekoliko dana posećuju Šabac, koji je sve više grad manifestacionog turizma, izjavio je Peranović.
Hotel “Alibi” poseduje 15 soba sa 31 ležajem. Sve sobe su luksuzno i moderno opremljene, uključujući kablovsku i nji-fi.

M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa