27. jul 2017.27. jul 2017.
DA LI ĆE MAČVA DOČEKATI ZEMUN U ŠAPCU (S. 17)

KOMISIJA DAJE FINALNU OCENU

U Pocerskoj 1 u sredu, u popodnevnim časovima, boravila je najviša Komisija Fudbalskog saveza Srbije. Stroga inspekcija morala je da da konačnu odluku o uslovnosti stadiona za Super ligu
Kada je izdanje “Glasa Podrinja” koje se nalazi pred vama poslato na štampu, odluka Komisije koju je delegirao Fudbalski savez Srbije nije bila poznata. Kako je ranije isticao predsednik Mačve Ivica Kralj, u dogovoru sa Savezom, odlagan je dolazak Komisije tokom radova koji traju od sredine juna. U međuvremenu, jedan od ključnih uslova, zapadna tribina, praktično je priveden kraju. Nova tribina ima kapacitet od 500 sedećih mesta, kao i ložu u gornjem delu. Privode se kraju radovi na podtribinskom prostoru. Celokupna tribina je pokrivena. Rekonstruisane su svlačionice, uvećane i poboljšane u odnosu na dosadašnji izgled. Na istočnoj strani izdvojen je deo od 600 sedišta za gostujuće navijače, a ulaz na jug i istok za, domaće navijače biće otvoren na kuli između ove dve tribine. Reflektori nisu uslov da bi Šapčani ligu počeli pred domaćim navijačima, a na tom polju u toku je proces evaluacije i bira se najbolja ponuda. Ukupno je Super liga imala 18 stavki za Mačvu, a gosti iz FSS će proceniti da li je šabački superligaš zadovoljio bar minimum neophodnih uslova.
Ono što je poznato to je da utakmica drugog kola Super lige u kojoj se sastaju “Mačva” i “Zemun” startuje u subotu, 29. jula u 17 sati. Utakmicu će prenositi TV “Arena sport”. Ostaje još samo potvrda da će duel biti odigran u Šapcu. Trenutna dilema je opterećujuća, ali vi već znate razrešenje za koje se nadamo da je pozitivno.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa