3. avgust 2017.3. avg 2017.
“MEDICINAR” POČEO PRIPREME ZA NOVU SEZONU

TEŽA ODBRANA OD OSVAJANjA

U pripreme za sledeću sezonu “Medicinar” ulazi nikada ambicioznije i nikada sa višim ciljevima, ali nikada do sada pripreme nije startovao kao šampion države. Rad od starta naporan i predan. Cilj svi domaći trofeji i ponosni nastup u Evropi
U nešto drugačijem ambijentu, hali “Zorka” zbog rekonstrukcije sale Šabačke gimnazije šampionke su započele pripreme za novu sezonu. Trener Saša Bošković na prvom sastanku imao je 18 rukometašica uz osam mladih nada šabačkog kluba od kojih se očekuje kroz nekoliko godina da postanu lideri ekipe. O promenama u igračkom kadru pisali smo u prethodnom broju, ali ima promena i u Stručnom štabu. Stručni štab koji je vodio do titule ostaje na okupu uz jedno pojačanje - Tanju Podnar, nekadašnju rukometašicu “Medicinara”.
- Nekome možda deluje kao fraza da je lakše osvojiti nego odbraniti šampionski pehar, ali to je zaista tako. Ove sezone će svi drugačije gledati na nas i svima će dueli sa šampionom biti poseban motiv, ali kao i prethodne sezone mi nećemo razmišljati o protivnicima, već samo o sebi. Trudićemo se da zadržimo atmosferu koja nas krasi sve vreme i da maksimalno skoncentrisani, posvećeni, predani uživamo u rukometu i svakoj utakmici, uz stalnu težnju ka pobedi jer trijumf je naš cilj u svakom meču – istakao je trener Saša Bošković.
Sredinom septembra “medicinarke” očekuju Holanđanke u prvom kolu Kupa EHF, a prema podacima sa zvanične Fejsbuk stranice šabačkog kluba, najverovatnije će oba duela biti odigrana u Šapcu. Ipak, pregovori još traju i ništa zvanično nije potvrđeno.
D. B.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa