10. avgust 2017.10. avg 2017.
Dobro društvo je odličan motiv
TRENING CENTAR H2O NA PLUS 40 STEPENI

Dobro društvo je odličan motiv

Uprkos nesnosnoj vrućini i odlasku trenera na godišnji odmor, grupa od desetak vežbačica sa Miks aerobika koji u trening centru H2O vodi Ana Popović, u ovim letnjim danima nije propustila ni jedan trening. Kako navode, najveće motive za dolazak su pronašle u dobroj timskoj atmosferi, redu, radu, disciplini ali i rezultatima koje redovnim vežbanjem postižu.
-Neke od njih su sa mnom oko dve i po godine, a neke su došle pred sam moj odlazak na odmor, i sve su odlučile da dolaze na treninge i dok ja nisam tu. Mi kolektivni godišnji odmor nemamo, trudim se da svoje letovanje uskladim sa odmorima klijenata, i ono što mi je poseban prioritet tom prilikom je da im omogućim i određene benefite kako ne bi odustale od vežbanja. Svake godine im poverim ključ, omogućim odlazak u teretanu, dok su ove godine dobile i besplatan ulazak na bazen- objašnjava Ana Popović.
Kako bi posle svakog treninga bila u toku sa dešavanjima, Ana od svoje “gazelice”, kako su se spontano prozvale, redovno “kontroliše” preko savremenih sredstava kominikacije. Njihova obaveza je da se posle vežbanja slikaju i pošalju kraći izveštaj šta su radile. Izuzetan trud i zalaganje i ovaj put su bili nagrađeni, hladnim osveženjem posle prvog zajedničkog treninga. Naime, “gospođica trenerka” je svojim “gazelicama” po okončanju vežbanja podelila sladolede.
Inače, iako je većini nas nezamislivo da nastave sa vežbanjem na temperaturama koje su ovih dana prelazile 40 stepeni, stručnjaci nikako ne savetuju prekid aktivnosti. Kako navode, pauza od dva meseca anulira čak četiri meseca prethodnog truda, te preporučuju da se sa treninzima svakako nastavi u ambijent, poput H2O trening centra, koji vežbačima obezbeđuje sve pogodnosti za rad i u ovako ekstremnim vremenskim uslovima .

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa