14. septembar 2017.14. sep 2017.
SURDULIČANI U ŠAPCU (NEDELjA 16:00)

“RADNIK” PO MERI

Primarni cilj Mačve ove sezone je opstanak u Super ligi, a da bi se on ostvario, timovi poput “Radnika” bi morali da se pobeđuju u Šapcu. Bodovni saldo solidan, ali poraženi dolaze u problem
Decenijama su samo najveći poklonici fudbala u Šapcu znali za postojanje kluba iz Surdulice. Uglavnom se nadmetao u nižim rangovima, daleko od mogućnosti susreta sa klubovima ovog područja. Ipak, danas je situacija drugačija. Surduličani su treću sezonu u eliti, pre dve su igrali i plej of, a najskorije iskustvo iz Šapca je trijumf na stadionu Mačve u sezoni 2014/15 u okviru Prve lige Srbije. Izjednačen i nekvalitetan duel jeseni 2014. rešen je slobodnim udarcem u samom finišu. Jeste osveta dobar motiv, ali su sada bodovi primarni jer u grad dolazi direktan rival za opstanak. Motivacija neće izostati jer i njima svaki bod znači.
Mi ne znamo rezultate vanrednog kola odigranog juče, ali pre njega “Mačva” i “Radnik” su imali jednak broj bodova, delili su desetu i jedanaestu poziciju. Izabranici trenera Dodića slavili su rutinski protiv Rada, rivala koji je odneo bodove iz Šapca. Nastupima se ove sezone izdvojio Igor Zlatanović, a upravo iskustvo Mladena Dodića je dodatni adut tima iz Surdulice.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa