5. oktobar 2017.5. okt 2017.
ROK DO KRAJA GODINE
DUŠAN KOSTADINOVIĆ OBIŠAO RADOVE NA CS „METALOPLASTIKA“

ROK DO KRAJA GODINE


Zamenik gradonačelnika Šapca Dušan Kostadinović posetio je radove na rekonstrukciji crpne stanice „Metaloplastika“.
On se u društvu direktorke JKP „Vodovod – Šabac“ Daniele Lovrin Gavrilović uverio da dinamika radova ide planiranim tokom i da će crpna stanica biti završena u planiranom roku.
Izgradnja i rekonstrukcija ove crpne stanice, inače, predstavlja jednu o najvažnijih ovogodišnjih investicija u našem gradu.
- Sredstva su obezbeđena iz donacija, a vrednost radova iznosi 48 miliona dinara. Zbog efikasnog i odgovornog rada grada Šapca, gradske uprave i zaposlenih u JKP „Vodovod“, uspeli smo da ovaj novac završi u Šapcu, a ne u nekom drugom gradu – rekao je Kostadinović.
Građani naselja Čavić imali su velike probleme sa izlivanjem kanalizacije prilikom velikih padavina, jer kanalizaciona mreža nije mogla da apsorbuje toliku količinu vode. Ti problemi će rekonstrukcijom ove crpne stanice biti rešeni.
- Poboljšaćemo, pre svega, uslove života naših sugrađana u naselju Čavić, koji su prethodnih godina imali velike problem usled obilnih padavina. Kanalizacioni sistem nije bio u mogućnosti da primi toliku količinu vode koja se izlivala u podrume, dvorište, ulice. Te probleme će rešiti ova crpna stanica – iskatka je Lovrin Gavrilović.
Rok za završetak ovih radova je kraj godne.
N. K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa