9. novembar 2017.9. nov 2017.
DOBRO POZNATI NOVOSAĐANI
VATERPOLO - VOJVODINA IZAZOV IZ VIŠE RAZLOGA

DOBRO POZNATI NOVOSAĐANI

Posle lekcije šabačkih vaterpolista Zagrepčanima, jedan od dva tima sa maksimalnim učinkom u ligi putuje u Novi Sad, već sada možemo reći, starom rivalu i dužniku
Kada posle osam minuta vodite 5:0, posle 15, 9:0, prvi gol primite u završnici drugog perioda, a potom dobiju šansu svi sa klupe i to opet ne utiče na rezultat, jasno je koliko ste dominantni u odnosu na rivala. Baš ovako je delovao meč Šapca i Medveščaka u subotu na Gradskom bazenu u Šapcu. Prethodne sezone Zagrepčani su namučili “delfine”, ove nisu imali šta da traže. Bila im je namenjena “sporedna” uloga u bazenu.
Liga je lepo krenula, koliko utakmica, toliko i pobeda za Šapčane ove sezone. Sigurno da dobra atmosfera u ekipi ostaje i pred meč sa Vojvodinom predstojećeg vikenda. Rival koji je, uz mnogo sreće, pre dve sezone sprečio Šapčane da se plasiraju u polufnale plej ofa domaće lige, tim koji je prekinuo višegodišnji niz nepobedivosti Šapca na domaćem bazenu, a uvek bi to bili mečevi na jednu loptu. Toliko posebnih motiva, uz sve sportske i konstantne.
- Uz Zvezdu, Vojvodina je najkvalitetniji tim A2 lige. Imaju jako dobru školu, dobru bazu svojih igrača, uz iskusne prvotimce. Oni su favoriti, mi ih poštujemo, ali se ne bojima bilo koga. Idemo da pobedimo, a oni ako su kvalitetniji pružićemo ruku, no moraće da se pomuče u subotu – rekao je trener Šapca Goran Rađenović.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa