9. novembar 2017.9. nov 2017.
SLOGA JAČI TRENING ZA BEKAMENT

PETROVČANKE NA PARKETU, BEKAMENT U MISLIMA

Ekipa “Sloge”, uz maksimalno poštovanje, ne bi smela da bude preterani izazov za šampiona Srbije, ali je svakako prilika da se rukometašice uigraju za veliki derbi devetog kola protiv vicešampiona
Posle gostovanja u Kikindi “Medicinar” više nema maksimalan učinak, ali još ne zna za poraz, niti ima bilo koji tim da mu gleda u leđa na tabeli. Đurašinović, golman Kikinde odigrala je meč karijere, odbranama vratila svoj tim u meč, a potom, deset sekundi pre kraja, odbranila sedmerac čime je obezbedila bod ekipi protiv šampiona. Plan “čivijašica” bio je pobeda, ali nema mnogo vremena da se razmišlja o tim propustima, već o onome šta sledi.
“Sloga” je, bar tabela tako kaže, slabija nego prethodnih sezona. Trenutno su na začelju, dok je domaćin na vrhu. Šansu za opstanak Petrovčanke mogu tražiti protiv slabijih rivala. Niko ne očekuje bodove protiv šampiona u Šapcu, ali motiv sigurno neće nedostajati gošćama. “Medicinar” je još dominantan i “ukus” remija, najbolje “spere” nova pobeda. Trebalo bi da utakmica bude i prilika za rukometašice sa manjom minutažom.
TABELA: 1. MEDICINAR 13; 2. Naisa 12; 3. Bekament 11; 4. Kikinda 8; 5. Jagodina 7; 6. Mladost (NP) 7; 7. Bor 5; 8. Junior 3; 9. Voždovac 2; 10. Sloga 2.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa