16. novembar 2017.16. nov 2017.
ODLUČUJE O TROŠENjU DVA MILIONA DINARA
JEVREMOVAC:

ODLUČUJE O TROŠENjU DVA MILIONA DINARA

Na glasanju 3. decembra meštani Jevremovca odlučivaće o trošenju dva miliona dinara. Taj iznos dovoljan je za prvu fazu radova za izgradnju ambulante u njihovom mestu. Upravo će izgradnja ambulante biti predlog na glasačkim listićima o kojem će građani odlučivati.
Predsednik Mesne zajednice “Jevremovac” Milan Vasić ocenjuje da postojeća ambulanta dugi niz godina radi u neuslovnim prostorijama i da će se izgradnjom nove obezbediti bolja zdravstvena zaštita meštana.
-Mesna zajednica će uz pomoć grada obezbediti plac koji je na adekvatnom mestu, u centru gde i priliči da bude nova ambulanta, naš predlog za investiranje novca u 2018. godini je izgradnja prve faze ambulante. Imamo mnogo prioriteta u Jevremovcu, pored ambulante, važno nam je i da uredimo centar, pešačke staze, parking, kaže Vasić.
On je pozvao sve meštane Jevremovca koji su upisani u spisak za glasanje da 3. decembra izađu na glasanje i iskoriste svoje pravo da odlučuju o načinu trošenja novca iz budžeta Mesne zajednice. Svi punoletni građani prigradskih i seoskih mesnih zajednica imaju mogućnost do 1. decembra da se upišu u spisak za glasanje u mesnim kancelarijama.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa