23. novembar 2017.23. nov 2017.
U DRENOVCU VELIKO INTERESOVANjE ZA GLASANjE O TROŠENjU NOVCA OD POREZA NA IMOVINU

Sledeće godine više novca

Veliki broj građana okupio se prošle sedmice u sali Mesne zajednice “Drenovac” da sa gradonačelnikom Nebojšom Zelenovićem, predstavnicima Saveta MZ i Gradske uprave Šapca razgovaraju o projektima koji će se naći na glasačkim listićima 3. decembra, kada će građani odlučivati kako će biti potrošen novac koji je od poreza na imovinu prikupljen u ovom selu.
Drenovčani će odlučivati o više od dva miliona dinara, a biraće prioritet između pet predloga.
Gradonačelnik Nebojša Zelenović istakao je da je namera Šapca da odlučivanje prebaci u ruke građana.
-Vidimo da je veliko interesovanje meštana Drenovca za odlučivanje o trošenju novca koji je prikupljen od poreza na imovinu. Dragoceno je da čujemo šta misle o tome i koji su njihovi predlozi. Pozivam ih da već razmišljaju o predlozima za narednu godinu, ali i da izađu 3. decembra na glasanje. Sledeće godine će, verujem, biti više novca o kojem će odlučivati jer kada građani vide kako se troši novac od poreza redovnije će izmirivati svoje obaveze, rekao je gradonačelnik Nebojša Zelenović.
Nikola Burmazović, predsednik MZ, objasnio je meštanima predloge Saveta MZ, među kojima su najviše novca predvideli za puteve, zatim za pomoć crkvi, školi, fudbalskom klubu i za uređenje groblja.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa