16. jun 2016.16. jun 2016.
POVODOM PRETNjI I UVREDA UPUĆENIH ZORANU KESIĆU

PODRŠKA „GLASA PODRINjA“ NAŠIM KOLEGAMA

Redakcija „Glasa Podrinja“ iz Šapca najoštrije osuđuje otvorene pretnje i najodvratnije uvrede našem kolegi i kolumnisti Zoranu Kesiću koje su uputili „hrabri“ sledbenici ideja prošlosti koji ovoj zemlji nikada ništa dobro nisu doneli.
Pridružujemo se tvrdnjama da se radi o dogovorenoj i orkestriranoj kampanji koja je smišljena u glavama onih koji još žive u devedesetim godinama i koji su dokaz da promena šinjela nije istovremeno i evropski napredak kojem Srbija teži.
Na ovaj način želimo da damo podršku našem kolumnisti i njegovom timu, sa kojim redovno sarađujemo, da ne pokleknu, a znamo da neće, i da ćemo, zajedno sa njima, biti u prvim redovima borbe za slobodnu, demokratsku i, pre svega, normalnu Srbiju.
Podela na izdajnike i strane plaćenike neko vreme nije bila aktuelna u našem medijskom diskursu, ali je sada u centar pažnje vraćaju upravo oni koji su na raznoraznim „darovima“ izgradili svoje ugledne novinarske karijere. Na kraju i ne čudi muk iz redova vlasti, jer smo navikli na situaciju prećutne podrške privatnim medijima koji brukaju, pre svega, našu profesiju, bilo da su i pitanju državni udari ili „ubijanje“ premijera, pa sve do pretnji našim kolegama.

Najnoviji broj

21. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa