25. avgust 2016.25. avg 2016.

POZDRAV I ZAHVALNOST MLADIM SPASIOCIMA

Sveža jutra i kraći avgustovski dani najavljuju i kraj letnje, kupališne sezone na poznatoj gradskoj plaži Stari grad. Gradska vlast je i ove godine prepoznala svu neophodnost angažovanja obučenih, mladih spasilaca za bezbrižno i bezopasno kupanje građana. Plaža je po svim standardima sigurnosti obeležena bovama koje upozoravaju decu i slabije plivače dokle smeju bezbrižno da plivaju.
Na tri namenska “tornja“ nalazila su se po dva spasioca koji su savesno nadgledali ponašanje kupača, a one koji nisu poštovali pravila kupanja u zoni njihove odgovornosti, upozoravali su pištaljkama.
Glavni koordinator spasilačke ekipe Stevan Antić, njegov pomoćnik Strahinja Kurtaj i ništa manje zauzeti i odgovorni Marko Bošković, Nikola Jurišić, Filip Drmanac i Jovan Stefanović su doprineli da se ova, kao i ranijih godina, kupališna sezona završi bezbedno. Svojim profesionalnim ponašanjem mladi spasioci su u potpunosti opravdali poverene im odgovorne zadatke i bez obzira što je gradska kasa malo olakšana, dokazano je da ljudski život nema cenu.
Pozdrav vrednim momcima do sledećeg leta!
G.S.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa